TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 10, 2012 20:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - Borys w DS :) Nowy tymczas psi Sara

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon gru 10, 2012 21:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - Borys w DS :) Nowy tymczas psi Sara

Wzruszające te zdjęcia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon gru 10, 2012 21:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - Borys w DS :) Nowy tymczas psi Sara

Nowa_Sztno dzięki za wstawienie fotek :lol:

A dziś u weta były :
Matyldzia dostała steryd bo sie bardzo dusi :(:(:(

Fibi , jest nadal na antybiotyku .

Sara dzis została odrobaczona .

Eryk został dziś zaczepiony , jeszcze walczymy z świerzbem usznym :roll:

A Dadi i Dexter też zostały zaszczepiony i już sa gotowe do adopcji :)
Nowa_Sztno czy moge Cie prosić o ich ogłaszanie ?
A i czy może być taki tekst ?
Dadi ( czarny ) i Dexster ( tygrysek ) 2 przeurocze około 3 miesięczne piękne kociaki szukają odpowiedzialnego domu , domu w którym poznają co to jest być kochanym , mieć pełny brzuszek i móc się bawić do woli , bo kiedyś ktoś je potraktował jak śmieci i wywalił je w pudełku ...
Kociaki są juz po odrobaczeniu i zaszczepieniu :)
Kociaki zostaną wydane do adopcji po podpisaniu umowy adopcyjnej .

Eryk , Dadi , Dekster i Sara koszty szczepien i odrobaczenia pokryje fundacja Zwierzęca Arkadia , bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Pon gru 10, 2012 21:49 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon gru 10, 2012 21:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - Borys w DS :) Nowy tymczas psi Sara

Przed chwilka odebrałam pocztę mail i oto co w niej było ...
Od pani :
dziedobry widziałam tego kotka chciała bym sie za pytac o adopcje moje dziecko chce kota trzeba rodzica rzeby go odebrac prosze o szybkom odpowiecz

Mój :
Witam ,
Prosze zadzwonić, 507 300 768

Od Pani :
przepraszam prosze napisac cy moje dziecko mogło by odebrac jutro kata albo wyznacyc termin mieszkam w bloku wiec bende miała swietne warunki dla kotka prosze powiedziec date i godzine a curki sie zjawiom jesli pani pozwoli oczywiscie prosze o szybki kontakt
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon gru 10, 2012 21:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - Borys w DS :) Nowy tymczas psi Sara

:? Trudno coś takiego nawet komentować :( No i taki los podły później tych zwierzaczków :( Ewidentnie zabaweczka pluszowa potrzebna pod choinkę...
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon gru 10, 2012 22:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - Borys w DS :) Nowy tymczas psi Sara

No , niestety bo dziecko chce :evil: , to niech sobie kupi kota na baterie :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon gru 10, 2012 22:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - Borys w DS :) Nowy tymczas psi Sara

Justa&Zwierzaki pisze:No , niestety bo dziecko chce :evil: , to niech sobie kupi kota na baterie :roll:

Justa :1luvu: ale kot na baterie kosztuje oklo 200 zł :(....a tu liczą,że darmo :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
agula76

Post » Pon gru 10, 2012 23:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - Borys w DS :) Nowy tymczas psi Sara

banda debili....

Justyś, porobię, tylko muszę się ogarnąć ze wszystkim... Pod koniec tygodnia się tym zajmę, wcześniej nie dam rady... Widzisz, że nawet nie mam czasu zadzwonić do Ciebie, bo cały czas w locie jestem :lol:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto gru 11, 2012 1:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - Borys w DS :) Nowy tymczas psi Sara

Nowa_Sztno pisze:banda debili....

Justyś, porobię, tylko muszę się ogarnąć ze wszystkim... Pod koniec tygodnia się tym zajmę, wcześniej nie dam rady... Widzisz, że nawet nie mam czasu zadzwonić do Ciebie, bo cały czas w locie jestem :lol:

Wiem kochana , spoko , jak znajdziesz czas to zrobisz , dziękuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto gru 11, 2012 18:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - Borys w DS :) Nowy tymczas psi Sara

a nie prawda ze za darmo, bo jedzenie, wet... zabawki, zwirek, kuweta... wyjdzie w sumie wiele razy wiecej niz zakup takiej zabawki.

Ech, pampersiaki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ale slodziaki z Was, normalnie do schrupania :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto gru 11, 2012 20:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - Borys w DS :) Nowy tymczas psi Sara

Pomocy !!!
Maleńkie szczenie w kartonie na mrozie , błagam o DT , DS , zapewniam karmę i weta , Błagam u mnie totalne przepełnienie ....

Jest na razie u mnie na tdt , ale nie może zostać , jutro jade z nia do weta na przegląd ... błagam o pomoc :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto gru 11, 2012 21:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

Mogę się dorzucić, ale szczeniaczka wziąć nie mogę - mam 2 tymczasy, które histerycznie się boją psów :( . A moja Kotori mogłaby mu zrobić z pyszczka masakrę - jej się bał 4 razy większy pies - usadziła go jednym spojrzeniem.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto gru 11, 2012 21:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - Borys w DS :) Nowy tymczas psi Sara

Justa&Zwierzaki pisze:Pomocy !!!
Maleńkie szczenie w kartonie na mrozie , błagam o DT , DS , zapewniam karmę i weta , Błagam u mnie totalne przepełnienie ....

Jest na razie u mnie na tdt , ale nie może zostać , jutro jade z nia do weta na przegląd ... błagam o pomoc :cry: :cry: :cry:

podnosze
agula76

Post » Wto gru 11, 2012 22:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

Alienor pisze:Mogę się dorzucić, ale szczeniaczka wziąć nie mogę - mam 2 tymczasy, które histerycznie się boją psów :( . A moja Kotori mogłaby mu zrobić z pyszczka masakrę - jej się bał 4 razy większy pies - usadziła go jednym spojrzeniem.

Bardzo dziękuje :)

Teraz siedzi razem z Sarą , nie chce siedząc sama , nie wiem jak ja pójdę z psami , będę miasiała wszystkie 4 brać na spacer bo mała bardzo skomli jak jest sama :(:(:( A jak mam iść bezdomne koty karmić , no jak , chyba wezmę tylko suche do kieszeni a co z wodą , przecież jest zamarznięta :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto gru 11, 2012 22:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - Borys w DS :) Nowy tymczas psi Sara

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka odebrałam pocztę mail i oto co w niej było ...
Od pani :
dziedobry widziałam tego kotka chciała bym sie za pytac o adopcje moje dziecko chce kota trzeba rodzica rzeby go odebrac prosze o szybkom odpowiecz

Mój :
Witam ,
Prosze zadzwonić, 507 300 768

Od Pani :
przepraszam prosze napisac cy moje dziecko mogło by odebrac jutro kata albo wyznacyc termin mieszkam w bloku wiec bende miała swietne warunki dla kotka prosze powiedziec date i godzine a curki sie zjawiom jesli pani pozwoli oczywiscie prosze o szybki kontakt

A to pisała osoba dorosła ? Na pewno ? :? Nie wydaję mi się :?
Zdjęcia super , jestem baardzo zakochana w tych potworkach :oops:
P.S. jak napiszą jeszcze raz to poproś , tak dla picu , o kontakt telefoniczny do tej pani .
Ten szczeniaczek to też dziewczynka ? Co za ...... nie ludzie . Zresztą , dożyliśmy czasów , kiedy słowo ,,człowiek "przestało brzmieć dumnie ...

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]