Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:No , niestety bo dziecko chce, to niech sobie kupi kota na baterie
Nowa_Sztno pisze:banda debili....
Justyś, porobię, tylko muszę się ogarnąć ze wszystkim... Pod koniec tygodnia się tym zajmę, wcześniej nie dam rady... Widzisz, że nawet nie mam czasu zadzwonić do Ciebie, bo cały czas w locie jestem
Justa&Zwierzaki pisze:Pomocy !!!
Maleńkie szczenie w kartonie na mrozie , błagam o DT , DS , zapewniam karmę i weta , Błagam u mnie totalne przepełnienie ....
Jest na razie u mnie na tdt , ale nie może zostać , jutro jade z nia do weta na przegląd ... błagam o pomoc![]()
![]()
Alienor pisze:Mogę się dorzucić, ale szczeniaczka wziąć nie mogę - mam 2 tymczasy, które histerycznie się boją psów. A moja Kotori mogłaby mu zrobić z pyszczka masakrę - jej się bał 4 razy większy pies - usadziła go jednym spojrzeniem.
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka odebrałam pocztę mail i oto co w niej było ...
Od pani :
dziedobry widziałam tego kotka chciała bym sie za pytac o adopcje moje dziecko chce kota trzeba rodzica rzeby go odebrac prosze o szybkom odpowiecz
Mój :
Witam ,
Prosze zadzwonić, 507 300 768
Od Pani :
przepraszam prosze napisac cy moje dziecko mogło by odebrac jutro kata albo wyznacyc termin mieszkam w bloku wiec bende miała swietne warunki dla kotka prosze powiedziec date i godzine a curki sie zjawiom jesli pani pozwoli oczywiscie prosze o szybki kontakt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia i 54 gości