Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
aga marczak pisze:Okazało się,że to maleństwo w schronie też jest po wypadku![]()
Pewnie zostanie uśpione
madzik85 pisze:aga marczak pisze: Niestety![]()
jedną z kotek przejechał samochód a drugą wywieziono do schroniska![]()
Tak strasznie mi przykro
przepraszam,że nie potrafiłam Was uratować[*]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jedna z moich "Lucynek" mocno kuleje, właściwie skacze na trzech łapkach i jedną przednią ma zgiętą
Wczoraj wszystko było ok...
Oby to nie było nic poważnego...
madzik85 pisze:aga marczak pisze:madzik85 pisze:No i są 2 maluchyJuż "oficjalnie" chyba Biszkopta je przyprowadziła, odchowane... Mają ok. 3 m-ce (na oko). Dwa pręgowane buraski, ciemniejszy i jaśniejszy. Bardzo ładne, mają okrągłe pyszczki jak misie
Dzikie strasznie na razie, trudno je nakarmić bo uciekają, a w tym czasie dorosłe zdążą im wyjeść...
To jeszcze maluchy i na pewno się oswoją, tylko trzeba je pilnie złapać... no i w związku z tym kolejna prośba o tymczas...
U mnie nawet piwnica na razie zajęta, zresztą - i tak jest straszny problem z przetrzymywaniem tam kotów. Kto czytał mój drugi wątek o kolorowych kotkach z Orunii, ten wie...
zdjecia koniecznie wstaw
Boze kolejne koty
Ciężko będzie im zrobić jakieś fotki. Na widok człowieka od razu zwiewają. Widać, że zupełnie nie miały kontaktu z ludźmi...
aga marczak pisze:madzik85 pisze:aga marczak pisze:madzik85 pisze:No i są 2 maluchyJuż "oficjalnie" chyba Biszkopta je przyprowadziła, odchowane... Mają ok. 3 m-ce (na oko). Dwa pręgowane buraski, ciemniejszy i jaśniejszy. Bardzo ładne, mają okrągłe pyszczki jak misie
Dzikie strasznie na razie, trudno je nakarmić bo uciekają, a w tym czasie dorosłe zdążą im wyjeść...
To jeszcze maluchy i na pewno się oswoją, tylko trzeba je pilnie złapać... no i w związku z tym kolejna prośba o tymczas...
U mnie nawet piwnica na razie zajęta, zresztą - i tak jest straszny problem z przetrzymywaniem tam kotów. Kto czytał mój drugi wątek o kolorowych kotkach z Orunii, ten wie...
zdjecia koniecznie wstaw
Boze kolejne koty
Ciężko będzie im zrobić jakieś fotki. Na widok człowieka od razu zwiewają. Widać, że zupełnie nie miały kontaktu z ludźmi...
Musimy złapać mamuśkę...
aga marczak pisze:Będą te zdjęcia?
Goyka pisze:Szproty maja duzo soli i sa wedzone co destrukcyjnie wplywa na nerki i sprzyja powstawaniu kamieni w pecherzu. (
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości