w Fundacji?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Pierwszy raz taka błękitnooka widze. Cudo i chyba charakterna co ?
psiama pisze:Vil, na alle dało sie do niedawna wyrwać 40L za 74,99. Teraz widze 79,99.
Hikiko pisze:To was trochę pocieszę, ja kupiłam 10l za 47zeta. Serce i portfel jęknęły, ale mus to mus.
Wymieszałam z bentonitem na wszelki wypadek, żeby szoku nie było i widać już jej tak smacznie nie pachnie. Uff.
Na naszego sralucha przypadkiem znaleźliśmy sposób. Ona też nie lubi, gdy inny kot siknie - też kuweta już jest "nieczysta". Chłopak, który doglądał kotów, nasypał chyba pół worka żwirku do kuwety (przy okazji wydało się, że przychodził do kotów co drugi dzień;/), no i to pomogło. Co prawda jest więcej świetnej zabawy przy zakopywaniu, a dla mnie więcej sprzątania, ale kupy lądują bezbłędnie w kuwecie.
Tylko tego żwirku musi być naprawdę dużo, u nas koty nie dokopują się do dna;] Spróbuj, może to się sprawdzi i przy twoim sraluchu;]
Hikiko pisze:Ach, takie buty. Coś mi się pomerdało, że chodzi o grubszy biznes. Może dlatego, że jestem skupiona na nieobecnych kupach małej. Po krótkiej radości (mały kot zrobił kupę!) znów jest zastój. Dwie strzykawy z bielą barytową i parafiną gdzieś w kocie zniknęły. Chyba w płucach, bo brzuch płaski. Je, ale nie wydala, kurde. No i dziś pewnie rtg będzie, żeby zobaczyć, co w kocie piszczy.
A jeszcze się dowiedziałam, że muszę jechać do Gdańska na odbiór końcowy wieży. Taka jestem ważna persona, że bez mojego podpisu na jakichś świstkach się nie obejdzie, niech to drzwi ścisną. Kurde, cały dzień w pociągach mnie czeka, no bo trzeba kotu zrobić zastrzyki wieczorem.
Dobrego dnia wszystkim Czarownym, chociaż zimny będzie;]
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], puszatek i 109 gości