Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jarka pisze:Cabernet mu dobrze wchodzi?
paula_kropcia pisze:Dziewczyny,
wiem że w sumie jest ciężko bo niedługo święta itp i dużo wydatków, ale jakby ktoś miał na zbyciu karmę w typie RC babycat (nie musi być to samo, chodzi głównie o te malutkie granulki bo z większymi sobie nie radzi) to bardzo bardzo chętnie bym przyjęła
marinella pisze:Z naszych aktualności
Radio Rotunda we współpracy z Fundacją Koci Pazur organizuje świąteczną zbiórkę żywności oraz artykułów dla podopiecznych fundacji.
Akcja trwa w dniach 7-14 grudnia. Produkty można zostawiać w przeznaczonych do tego kartonach umieszczonych w Wyższej Szkole Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa (ul. Kutrzeby 10), na trzecim piętrze pod siedzibą Radia Rotunda oraz przy portierni na parterze. Oprócz zbiórki przewidziana jest prezentacja wolontariuszki, która opowie o działalności oraz potrzebach fundacji. Spotkanie odbędzie się 12 grudnia o godzinie 13:15 w sali 340 (IIIp) w budynku WSNHiD. Zwierzęta liczą na waszą pomoc!
martasp pisze:Witam,
Zaadoptuje 2 mlode koteczki lub kocurki. Od razu zaznaczam, że nie jest to prezent gwiazdkowy dla dziecka itp. Zależy mi na dwóch kotkach, bo czasem dłużej musze zostać w pracy a kotkom razem na pewno będzie rażniej. Przyznam od razu, że nigdy kota nie mialam, ale przez wiele lat psem, i szczurami opiekowałam się należycieWięcej informacji podam zainteresowanym, jeśli się znajda
Jestem oczywiście gotowa podpisać umowę adopcyjną.
kasia_5000 pisze:Grafik 17 - 23.12.2012
PKP
pn. -
wt. -
śr. - kasia_5000
czw. -
pt. - Jarka (stały dyżur)
sob. - itala
ndz. -
Składowa
pn. - Kasia P.
wt. -