Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ivarova pisze:JoannElle - wiem, że u Ciebie ma opiekę najlepszą z możliwych więc o dodatkowe kilogramy kicia martwić się nie musi;) fantastycznie, że z raną nic się nie dzieje - mała dobrze znosi kubraczek pooperacyjny? .
JoannElle pisze:Pati była dzisiaj u pani doktor, goi się dobrze, chyba jej nie boli jakoś nadmiernie. Jeśli chodzi o zdjęcie, to niestety mogę służyć co najwyżej zdjęciem kanapy, pod którą siedzi, odkąd wróciliśmy od weta. Śniadanie (suchego royala) zjadła, teraz wcina miamora, którego wsunęliśmy pod kanapę.
Prześwietlenie nie wykryło przerzutów, wykryło za to zmiany zwyrodnieniowe w kręgosłupie. Są niewielkie i kicia ich raczej nie odczuwa - no chyba że ktoś jej pozwoli przytyć...
JoannElle pisze:Ivarova pisze:JoannElle - wiem, że u Ciebie ma opiekę najlepszą z możliwych więc o dodatkowe kilogramy kicia martwić się nie musi;) fantastycznie, że z raną nic się nie dzieje - mała dobrze znosi kubraczek pooperacyjny? .
Chyba nie bardzo, skoro nie wyłazi spod kanapy. Szkoda, bo całkiem jej twarzowo - jest zieloniutki z białymi kokardkami...
ruru pisze:oczy Bolusia
Ivarova pisze:jak się miewa Pati? zdecydowała się wyjść do ludzi?
Ivarova pisze:czy ktoś zna kogoś z wawy kto dysponuje tym cudownym żwirkiem do pobierania moczu albo orientuje się gdzie można to nabyć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 119 gości