Marta_od_Kropeczki pisze:Doszedł przelew?
Viva prześle nam wyciąg ze stanem konta GPK Mrau w przyszłym tygodniu. Zobaczymy ile uzbierało się na naszym funduszu. Wtedy zrobię zamówienie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marta_od_Kropeczki pisze:Doszedł przelew?
MalgosiaZ pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:Doszedł przelew?
Viva prześle nam wyciąg ze stanem konta GPK Mrau w przyszłym tygodniu. Zobaczymy ile uzbierało się na naszym funduszu. Wtedy zrobię zamówienie.
MalgosiaZ pisze:A właśnie już zapłaciłam ponad 300pln za kuwety.
jamkasica pisze:Trikolorka- zwrotka (właściwie to nie zwrotka tylko zguba albo wyrzutka) słaboSiedzi skulona na wybiegu kwarantannowym choć pogoda jest jaka jest.
strongbaby pisze:MalgosiaZ pisze:A właśnie już zapłaciłam ponad 300pln za kuwety.
Mam na zbyciu jedną odkrytą. Przyda się ?
EDIT: używaną przez 1,5 miesiąca ;]
jamkasica pisze:Tak, oczywiście schronisko kontaktuje się z właścicielami. W zależności od rezultatu podejmowane są kolejne kroki- włącznie z prawnymi wynikającymi z ustawy, porzucenie to nie pikuś. W przypadku tej tri jutro idzie pismo- drugi krok mający na celu "skuteczne poinformowanie", że takie zwierzę trafiło do schroniska.
jamkasica pisze:Tak, oczywiście schronisko kontaktuje się z właścicielami. W zależności od rezultatu podejmowane są kolejne kroki- włącznie z prawnymi wynikającymi z ustawy, porzucenie to nie pikuś. W przypadku tej tri jutro idzie pismo- drugi krok mający na celu "skuteczne poinformowanie", że takie zwierzę trafiło do schroniska.
I&S pisze:jamkasica pisze:Tak, oczywiście schronisko kontaktuje się z właścicielami. W zależności od rezultatu podejmowane są kolejne kroki- włącznie z prawnymi wynikającymi z ustawy, porzucenie to nie pikuś. W przypadku tej tri jutro idzie pismo- drugi krok mający na celu "skuteczne poinformowanie", że takie zwierzę trafiło do schroniska.
Mam laickie pytanie, na które odpowiedź prawdopodobnie brzmi "nie" - czy jeśli się okaże, że jej pierwsi właściciele chcą ją zabrać ze schronu, a nie mają żadnego innego kota, to czy też będzie musiała kończyć kwarantannę? Kiedy na nią trafiła?
Na razie nie mam z nimi kontaktu, ale jak już mi się uda do nich dodzwonić, chciałabym mieć trochę więcej informacji.
jamkasica pisze:Trikolorka- zwrotka (właściwie to nie zwrotka tylko zguba albo wyrzutka) słaboSiedzi skulona na wybiegu kwarantannowym choć pogoda jest jaka jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 80 gości