LadyStardust pisze:Apropos... wszystkiego najlepszego dla naszych trzech BasieniekI wszystkich Barbarek w dniu ich święta
![]()
![]()
![]()
Dziękuję za życzenia.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LadyStardust pisze:Apropos... wszystkiego najlepszego dla naszych trzech BasieniekI wszystkich Barbarek w dniu ich święta
![]()
![]()
![]()
hidi pisze:Axa76 pisze:To Relanium
dla niego czy dla mnie?
Josie pisze:A my z Józia chciałyśmy podzielić się radosną nowinąDziś Józia była na kontroli i miała zdejmowane szwy z ucha. I jak na razie wszystko jest w najlepszym porządku. Także za tydzień ostatnia kontrola i jak wszystko będzie ok (a na to wygląda) to koniec z wizytami u weterynarza i kotek będzie już całkiem zdrowy
Josie pisze:A my z Józia chciałyśmy podzielić się radosną nowinąDziś Józia była na kontroli i miała zdejmowane szwy z ucha. I jak na razie wszystko jest w najlepszym porządku. Także za tydzień ostatnia kontrola i jak wszystko będzie ok (a na to wygląda) to koniec z wizytami u weterynarza i kotek będzie już całkiem zdrowy
MIKUŚ pisze:Josie pisze:A my z Józia chciałyśmy podzielić się radosną nowinąDziś Józia była na kontroli i miała zdejmowane szwy z ucha. I jak na razie wszystko jest w najlepszym porządku. Także za tydzień ostatnia kontrola i jak wszystko będzie ok (a na to wygląda) to koniec z wizytami u weterynarza i kotek będzie już całkiem zdrowy
Ale tak właściwie z niedoczytania zapytam![]()
![]()
![]()
Dlaczego miała to ucho operowane i u kogo?
mar_tika pisze:Bardzo cieszę się że Jozeffa nareszcie jest zdrowym kotkiem.Miała ogromne szczęście że trafiła na taki cudowny dom.A ja chyba farta że Was wybrałam![]()
Josie pisze:Aż się zawstydziłam![]()
mar_tika pisze:Bardzo cieszę się że Jozeffa nareszcie jest zdrowym kotkiem.Miała ogromne szczęście że trafiła na taki cudowny dom.A ja chyba farta że Was wybrałam![]()
hidi pisze:Browar po wizycie u weta. Był spokojny, co mnie zdziwiło. Tzn uciekł dwa razy do łazienki, ale dał się przynieść i pani doktor dostała tylko lekko z pazuraokoło 2 letni NIEKASTROWANY kocur. jesli ma u mnie zostac do adopcji, musi byc szybko ciachniety, bo już mi śmierdzi, a jak zacznie lać to wystawiam go na balkon
został odrobaczony- zjadł tabletke z jedzeniem. odpchliłam go fiprexem z kociarni, bo miał niestety pchły. zęby ok, uszy ok. waga 5,6 kg. lekkie szmery przy osłuchu- na razie mam podawać mu immunodol.
w sobote zabieram sie za jego futro i domycie ogona. mam nadzieje, ze bedzie cierpliwy. a ja go nie zamorduję
MIKUŚ pisze:Josie pisze:Aż się zawstydziłam![]()
Dziękuję za informację. Pamiętam że miała już raz operowane jak do Nas trafiła dlatego dopytujęBardzo się cieszę że ma tak odpowiedzialny dom.
No miałaś farta, miałaśMiałybyśmy "na karku" bubora - nie?
Ja pierniczę kot ok 5 kg to standardJeżeli on waży ok 6 kg to chyba ma wielkie kudły że sprawia wrażenie wielkiego kota?
Ja nie wspomne ze mojej mamy Felek wazy 12 kg toż do Browara to potwór
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 859 gości