allegra pisze:Tak po starej znajomości się pojawiam, bo moja przyjaciółka chciałaby zostać Mikołajem. Tereniu, wysłałam ci w tej sprawie pw, zajrzyj proszę.
Kasiu bardzo dziękuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
allegra pisze:Tak po starej znajomości się pojawiam, bo moja przyjaciółka chciałaby zostać Mikołajem. Tereniu, wysłałam ci w tej sprawie pw, zajrzyj proszę.
Mara S pisze:Gacuś jeżdzi 2 x dziennie na kroplówki dożylne - znaczy Marta z nim jeździ
anksunamun pisze:Mara S pisze:Gacuś jeżdzi 2 x dziennie na kroplówki dożylne - znaczy Marta z nim jeździ
Och.....Trzymam kciuki za niego.O której ktoś będzie jutro do południa w chatce?mam sporo fajnych gadżetów na bazarki i chciałabym podwieźć.
anksunamun pisze:Mara S pisze:Gacuś jeżdzi 2 x dziennie na kroplówki dożylne - znaczy Marta z nim jeździ
Och.....Trzymam kciuki za niego.O której ktoś będzie jutro do południa w chatce?mam sporo fajnych gadżetów na bazarki i chciałabym podwieźć.
Cookie1706 pisze:anksunamun pisze:Mara S pisze:Gacuś jeżdzi 2 x dziennie na kroplówki dożylne - znaczy Marta z nim jeździ
Aga lepiej by chyba było jakbyś przywiozła te fanty do mnie do pracy jeżeli to nie będzie problem![]()
Wystawie je na bazarek.
agula76 pisze:miałam okazje poznac Gacusia....trzymam kciuki....bardzo mocno
agula76 pisze:jeszcze Wam raz dziekuje
Mara S pisze:agula76 pisze:miałam okazje poznac Gacusia....trzymam kciuki....bardzo mocno
Dzieki - przykro nam, ze Twojej Kicii, któratak długo dzielnie walczyła, się nie udało [*]agula76 pisze:jeszcze Wam raz dziekuje
o ile mi wiadomo nic Ci nie pomogliśmy
Mara S pisze:Ciekawostka - w Gdańsku:
"Domy szyte na miarę. Kota!
Dwukondygnacyjne, ocieplone, czteropokojowe, z indywidualnym wejściem do każdego z pomieszczeń, tworzone z pełnym poszanowaniem kociej natury. Gdańsk kupił kolejne 85 domków dla kotów, razem jest ich już 700. Dają schronienie 3 tysiącom wolnobytujących kotów.
Gdańsk od 2006 roku oferuje kotom domy szyte ma miarę - własny kąt na wyłączność (1 pomieszczenie dla 1 kota) i odrębne wejście do każdego z pomieszczeń. Projekt kociego domu jest owocem konsultacji z miłośnikami i znawcami kociej natury oraz Powiatowego Inspektoratu Weterynarii. Kocie schronienia przekazywane są spółdzielniom i wspólnotom mieszkaniowym, które lokują je w sąsiedztwie swoich domów.
A gdańszczan chętnych do niesienia pomocy nie brakuje. - Domki, które do nas docierają, na bieżąco przekazywane są mieszkańcom Gdańska, bo zamówienia na nie składane są z wyprzedzeniem - informuje Marcin Tryksza, koordynator akcji z wydziału środowiska gdańskiego magistratu.
Warunkiem otrzymania do dyspozycji kociego schronienia jest zgoda administratora terenu na jego umieszczenie. Wydział środowiska planuje zakup kolejnych domków w przyszłym roku. Zainteresowani otrzymaniem kociego domku w 2013 roku mogą zgłaszać się do Wydziału Środowiska Urzędu Miejskiego w Gdańsku.
Na zakup domków dla kotów w tym roku miasto wydało 28 tys. zł."
Niestety między Sosnowcem a Gdańskiem jest póki co przepaść
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 679 gości