Lila84 pisze:Gingger pisze:ja polecam 3 koty! naprawde fajna liczba.nie wychodzi duzo drozej a jak wesolo.kiedy jeden kot nie chce sie bawic..zostaje jeszcze ten drugi...
...też tak czytałam zanim pojechałam po Kasie mając już jedną dobę Basie

ale prawda jest taka że jak się zsumuje to jest więcej kasy i nie ma co mówić że prawie nie da się odczuć. Przynajmniej narazie jak jedzą na potęgę bo rosną to kasa idzie na żarcie. Jedzą 800g RC kitten na tydzień

, do tego dochodzi żwirek też podwójnie i częściej niż mając jednego. Wiadomo że jeśli kot zdrowy to szczepienia za młodu są ,,jednorazowe" i ma się spokojną głowę na rok ale co będzie jak kicia zachoruje...tfu tfu. .. ale i tak polecam dwa koty tylko żeby realnie na to spojrzeć żeby później kić nie oddawać

No niestety

Mit, że dwa koty, czy trzy koty nie kosztują dużo drożej nie wiem skąd się wziął
Kosztuja dokładnie tyle co jeden razy dwa czy trzy

Ani mniej jedzenia ani żwirku nie zużywają przez to, że jest ich więcej. I ani szczepienia ani odrobaczanie nie jest tańsze. Może jedynie przy mokrym to coś daje, że jak jednemu nie smakuje to jest szansa, że drugi zje i nie wyrzucimy. Ale u mnie niestety przeważnie jest tak, że smakuje im to samo a jak nie chcą to żaden
Ale polecam również trzy koty

Jak najbardziej
A tak poważnie, to drugiego. Długo by pisać dlaczego.