Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczyk...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 04, 2012 14:00 Re: Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczy

Lila84 pisze:tak jest śliczna i nie mogę uierzyć patrząc na zdjęcie że ma tylko 4 miesiące 8O wielka jest!

Witajcie dziewczyny! Jest całkiem sporawa :wink:
Koszka pozdrawia przepiękną Kasię i jeszcze bardziej uroczą, choć nieśmiałą Basieńkę! Włoski w kolorze point bardzo mi się podobają :1luvu: a szylkretka Kasiulka ma umaszczenie jak upatrzony przeze mnie syberyjczyk, ale na razie małż się nie zgadza na drugiego kota :(
Koszysta vel Kosza/Koszka/Koszyk od STASHKOT*PL.
ObrazekObrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=148216

fantasia1983

Od: Sob paź 06, 2012 17:28

Post » Wto gru 04, 2012 14:23 Re: Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczy

Basieńka nie jest taka nieśmiała, ale widać że bardziej niż Kasia :lol: no i nie miałczy :( tzn rzadko :)
a ogólnie polecam dwa koty w domu :ok:

Lila84

Od: Pon lip 02, 2012 14:52

Post » Wto gru 04, 2012 15:28 Re: Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczy

ja polecam 3 koty! naprawde fajna liczba.nie wychodzi duzo drozej a jak wesolo.kiedy jeden kot nie chce sie bawic..zostaje jeszcze ten drugi...
Obrazek

Gingger

Od: Śro maja 19, 2010 21:12

Post » Wto gru 04, 2012 16:07 Re: Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczy

[quote="Gingger"]ja polecam 3 koty! naprawde fajna liczba.nie wychodzi duzo drozej a jak wesolo.kiedy jeden kot nie chce sie bawic..zostaje jeszcze ten drugi...[/quote
Witamy w dzień ,,Barburkowy ,, popieram co trzy koty to nie dwa .
Kiedyś tez miałam tylko jednego kota i wszystko co fajne doświedczyłam teraz kiedy mam ta przekochana trójkę !!!!!Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

Monika53

Od: Sob maja 29, 2010 17:19

Post » Wto gru 04, 2012 17:15 Re: Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczy

Obrazek

hehhehe :ryk:
Obrazek

Gingger

Post » Wto gru 04, 2012 20:02 Re: Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczy

Przeczytałam Wasze posty małżowi, powoli, sukcesywnie będę nawijała makaron na uszy... kto wie... może w końcu coś drgnie :(
ObrazekObrazek

fantasia1983

Post » Wto gru 04, 2012 20:15 Re: Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczy

Ja też mówię, co najmniej dwa koty :lol: Siostra Koszy jest jeszcze do wzięcia, piękna szylkretka :wink:
marysia i ania
KICIA[*][*]
Obrazek

m&s

Od: Sob lis 29, 2008 17:55

Post » Wto gru 04, 2012 20:25 Re: Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczy

Oj tak Kamczatka jest urocza, ale chyba chciałabym jakiejś odmiany kolorystycznej, bardzo podobają mi się koty jak Xiężniczka i Ikebana oraz ten kotek na górnym zdjęciu: http://tablica.pl/oferta/super-okazja-kotka-syberyjska-syberyjskie-ID1hxZW.html :1luvu: bardzo bym go chciała :cry:
ObrazekObrazek

fantasia1983

Post » Wto gru 04, 2012 20:34 Re: Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczy

Na wszystko przyjdzie czas. Ja rok się zbierałam żeby 2 kociaka mieć. Choć i tak były w domu fochy ze drugi a teraz kochają ją jak nie wiem co :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Wto gru 04, 2012 21:10 Re: Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczy

Obrazek

Gingger

Post » Wto gru 04, 2012 22:24 Re: Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczy

Nevki są urocze :wink:
ObrazekObrazek

fantasia1983

Post » Śro gru 05, 2012 6:41 Re: Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczy

Gingger pisze:o rany! a te jakie piekne! :1luvu:
http://tablica.pl/oferta/kocieta-sybery ... 1gFut.html

ta rasa to moje niedawne odkrycie - już sama nazwa strasznie mi się podoba - nieprzeciętna :mrgreen:

meg1

Od: Śro cze 29, 2011 0:37

Post » Śro gru 05, 2012 9:01 Re: Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczy

Gingger pisze:ja polecam 3 koty! naprawde fajna liczba.nie wychodzi duzo drozej a jak wesolo.kiedy jeden kot nie chce sie bawic..zostaje jeszcze ten drugi...

...też tak czytałam zanim pojechałam po Kasie mając już jedną dobę Basie :D ale prawda jest taka że jak się zsumuje to jest więcej kasy i nie ma co mówić że prawie nie da się odczuć. Przynajmniej narazie jak jedzą na potęgę bo rosną to kasa idzie na żarcie. Jedzą 800g RC kitten na tydzień 8O , do tego dochodzi żwirek też podwójnie i częściej niż mając jednego. Wiadomo że jeśli kot zdrowy to szczepienia za młodu są ,,jednorazowe" i ma się spokojną głowę na rok ale co będzie jak kicia zachoruje...tfu tfu. .. ale i tak polecam dwa koty tylko żeby realnie na to spojrzeć żeby później kić nie oddawać :D

Lila84

Od: Pon lip 02, 2012 14:52

Post » Śro gru 05, 2012 10:37 Re: Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczy

Witam! Ja przy trzech kotach wcale tak dużo nie wydaje ! A jedza dobre jedzonko ! :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

Monika53

Od: Sob maja 29, 2010 17:19

Post » Śro gru 05, 2012 10:45 Re: Koszysta, pierwszy i mam nadzieję nie ostatni syberyjczy

Lila84 pisze:
Gingger pisze:ja polecam 3 koty! naprawde fajna liczba.nie wychodzi duzo drozej a jak wesolo.kiedy jeden kot nie chce sie bawic..zostaje jeszcze ten drugi...

...też tak czytałam zanim pojechałam po Kasie mając już jedną dobę Basie :D ale prawda jest taka że jak się zsumuje to jest więcej kasy i nie ma co mówić że prawie nie da się odczuć. Przynajmniej narazie jak jedzą na potęgę bo rosną to kasa idzie na żarcie. Jedzą 800g RC kitten na tydzień 8O , do tego dochodzi żwirek też podwójnie i częściej niż mając jednego. Wiadomo że jeśli kot zdrowy to szczepienia za młodu są ,,jednorazowe" i ma się spokojną głowę na rok ale co będzie jak kicia zachoruje...tfu tfu. .. ale i tak polecam dwa koty tylko żeby realnie na to spojrzeć żeby później kić nie oddawać :D

No niestety :) Mit, że dwa koty, czy trzy koty nie kosztują dużo drożej nie wiem skąd się wziął :lol:
Kosztuja dokładnie tyle co jeden razy dwa czy trzy :lol: Ani mniej jedzenia ani żwirku nie zużywają przez to, że jest ich więcej. I ani szczepienia ani odrobaczanie nie jest tańsze. Może jedynie przy mokrym to coś daje, że jak jednemu nie smakuje to jest szansa, że drugi zje i nie wyrzucimy. Ale u mnie niestety przeważnie jest tak, że smakuje im to samo a jak nie chcą to żaden :lol:
Ale polecam również trzy koty :ok: Jak najbardziej :)
A tak poważnie, to drugiego. Długo by pisać dlaczego.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

[poprzednia][następna]