Rakea pisze:Elżbieta pisze:Witam
nie wiem czy usunięcie także i mojego postu jest skuchą czy nie....Został usunięty na moją prośbę.
Pozdrawiam.Mam koszmarną migrenę to się nie odzywam.
Elżbieta
jeśli ot tak skasowaliśmy post/wypowiedź to tylko faux-pas; jeśli kasujemy bezpowrotnie i bez jakiejkolwiek możliwości odtworzenia (np. zrzut z ekranu), a ktoś właśnie nas pomawia i grozi nam sądem itp. - to duża skucha
Elżbieta, ale nie martw się na zapas, głowa do góry - będzie dobrze!
hmmmm, tak sobie myślę, że portale typu znanylekarz.pl, opineo, a nawet allegro itp, nie mają już prawa bytu w świecie apostolskim...PRL wraca czy co?
Ja sądzę, że ci apostołowie-opinii to na razie bardziej POMYSŁ na biznes, niż biznes. Jedyny ślad ich działalności, który udało mi się w sieci znaleźć, to występy u nas. Sądząc po skutkach (czyli, przede wszystkim, niedźwiedzia przysługa klientowi), sądząc po amatorskiej stronie www i praktycznie martwej stronie na Facebooku - myślę, że oni dopiero zaczynają, ale ja nie wróżę im sukcesu.
Wydaje mi się też, że teksty na www to tylko marketingowa ściema. "Najlepsi prawnicy". Terefere - niby dlaczego najlepsi mieliby pracować dla jakieś raczkującej firemki? Poza tym - jeśli tacy najlepsi, to dlaczego nie podano ich nazwisk? Bo pewnie są jedynie in spe - jak się uda załatwić dobre zlecenie, to się pójdzie do prawnika – tyle że i tak pewnie najtańszego, w Częstochowie.
Zwłaszcza, że to niby "projekt, który monitoruje poziom agresji w Internecie," zwłaszcza że niby "dbają, aby każdy miał prawo do ochrony swojego wizerunku w Internecie" (he, he - o tym już było wcześniej) - to jeśli to jest taka wspaniała i szlachetna działalność, to dlaczego nikt tego nie firmuje - żadna kancelaria, żaden, choćby i pośledniejszy prawnik?