ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 04, 2012 17:03 Re: ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

DZIEWCZYNY Z KOCIEJ CHATKI- BARDZO WAM DZIEKUJE......BARDZO.... :cry:
agula76

Post » Wto gru 04, 2012 17:11 Re: ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

Proszę, mam nadzieje że to pomoże małej :( Jak coś to od razu do Alaskana jedź jakby tfu tfu coś się działo
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Edit: A co wet powiedział itp

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto gru 04, 2012 17:27 Re: ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

hm...stan jest zły... jest bardzo słaba....kryzyzs:(...ale ona miała wczesniej calciwiroze wiec wetka powiedziala ze to sie nałozylo i jest i tak silna ze długo walczy ...az skie boje isc do niej :(....
agula76

Post » Wto gru 04, 2012 22:28 Re: ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

TIGRUNIA[*] NIE ZAPOMNE CIE NIGDY KOCHANA ...[*] :cry: :cry: PRZEPRASZAM JEZELI COS ZROBIŁAM ZA MAŁO:(
agula76

Post » Wto gru 04, 2012 22:30 Re: ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

ku..wa
dla Ciebie maleńka kochana.... (*)(*)(*)....
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 04, 2012 22:31 Re: ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

Tigra [*] śpij spokojnie słoneczko, już nic nie boli.
agula76 - tak strasznie mi przykro :( . Gdyby Los był sprawiedliwy, nie straciłabyś jej, bo tak walczyłaś, że bardziej się nie dało.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto gru 04, 2012 22:38 Re: ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

Współczuję, dopiero wczoraj znalazłam ten wątek i miałam nadzieję...
Tigra, [']
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto gru 04, 2012 22:43 Re: ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

qr$#%$#%$#^a cholerne PP :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
agula76 zrobiłaś dużoooooo ona nie odchodziła sama gdzieś w krzakach tylko miała Ciebie przez te kilka dni.

CatAngel

Post » Wto gru 04, 2012 22:57 Re: ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

mam nadzieje ze wiecej sie nie dało...choc w głowie kotłują mi sie myśli,że mogłam zrobic wiecej ...albo inaczej...sama nie wiem ... :cry:

teraz zaluje ze nie dałam jej do szpitalika...ale z drugiej strony codziennie po kilka godzin tuliłam ją,ogrzewałam byłam przy niej ...w szpitaliku byłaby samiutka....

kure...kie pp...podstepne...wydawało sie na poczatku ze wszystko ok...i nagle kryzys....

DZIĘKUJE WAM
agula76

Post » Wto gru 04, 2012 22:59 Re: ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

trzymaj sie dzielnie...
a wiesz co z pozostałymi kociakami na działce? :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 04, 2012 23:01 Re: ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

agula76 może potrzebujesz budkę mogę zrobić jeżeli masz gdzie postawić. Nie będzie jakaś super hiper ale moim bezdomniaczkom wystarcza no i ciepła jest :)

CatAngel

Post » Wto gru 04, 2012 23:05 Re: ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

Tigra byla z całkiem innego miejsca ...ona chyba przyszla po pomoc na działke...biora Unidox...pani karmicielka mówi ze biegaja bawia sie i chorzutki lepiej...

Tigra była moim pierwszym i ostatnim złapanym kociakiem :cry: :cry: :cry: ....teraz i tak nie mogłbym pomóc ..nie moge narazac zycia innych zwierząt...

co do budki...jest gdzie postawic bo teren tam jest zamykany na kłódkę...te kociaki podobno spia miedzy garazami....miałam zajac sie wszystkim....ale jak narazie....kasowo jestem spłukana:(...
agula76

Post » Wto gru 04, 2012 23:15 Re: ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

To ja zrobię jakoś na dniach bo jeszcze moim będę dorabiać to sie jakoś ugadamy i podwiozę z moim Marcinem :)

CatAngel

Post » Wto gru 04, 2012 23:19 Re: ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

CatAngel pisze:To ja zrobię jakoś na dniach bo jeszcze moim będę dorabiać to sie jakoś ugadamy i podwiozę z moim Marcinem :)

jestes kochana....DZIĘKUJĘ...
agula76

Post » Śro gru 05, 2012 5:50 Re: ZŁAPANY DZIKUSEK NA DZIAŁKACH-PANLEUKOPENIA!!:(str4

[']
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

[poprzednia][następna]