hm...stan jest zły... jest bardzo słaba....kryzyzs:(...ale ona miała wczesniej calciwiroze wiec wetka powiedziala ze to sie nałozylo i jest i tak silna ze długo walczy ...az skie boje isc do niej ....
ku..wa dla Ciebie maleńka kochana.... (*)(*)(*)....
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Tigra [*] śpij spokojnie słoneczko, już nic nie boli. agula76 - tak strasznie mi przykro . Gdyby Los był sprawiedliwy, nie straciłabyś jej, bo tak walczyłaś, że bardziej się nie dało.
mam nadzieje ze wiecej sie nie dało...choc w głowie kotłują mi sie myśli,że mogłam zrobic wiecej ...albo inaczej...sama nie wiem ...
teraz zaluje ze nie dałam jej do szpitalika...ale z drugiej strony codziennie po kilka godzin tuliłam ją,ogrzewałam byłam przy niej ...w szpitaliku byłaby samiutka....
kure...kie pp...podstepne...wydawało sie na poczatku ze wszystko ok...i nagle kryzys....
trzymaj sie dzielnie... a wiesz co z pozostałymi kociakami na działce?
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
agula76 może potrzebujesz budkę mogę zrobić jeżeli masz gdzie postawić. Nie będzie jakaś super hiper ale moim bezdomniaczkom wystarcza no i ciepła jest
Tigra byla z całkiem innego miejsca ...ona chyba przyszla po pomoc na działke...biora Unidox...pani karmicielka mówi ze biegaja bawia sie i chorzutki lepiej...
Tigra była moim pierwszym i ostatnim złapanym kociakiem ....teraz i tak nie mogłbym pomóc ..nie moge narazac zycia innych zwierząt...
co do budki...jest gdzie postawic bo teren tam jest zamykany na kłódkę...te kociaki podobno spia miedzy garazami....miałam zajac sie wszystkim....ale jak narazie....kasowo jestem spłukana:(...