Dziękuję Wam najserdeczniej za wszystkie życzenia.Przyznam się mam dzisiaj też urodziny,które nie będę publicznie pisać. Telefonowałam do schroniska ,ze staramy się szukać Bezikowi domu i prosiłam by na razie był odizolowany tam gdzie jest.DT z możliwością izolacji bądź ds bez kotów lub z kotem też FIV+ znajdź się Bezik czeka na ratunek.
W takim razie przesyłam Ci najlepsze życzenia urodzinowo-imieninowe Dużo zdrowia, jak najlepszych domów dla wszystkich potrzebujących zwierzaków, poczucia, że to, co robisz, ma sens - i oczywiście spełnienia wszystkiego, co sobie wymarzysz!
Ja życzenia składałam Basi rano, telefonicznie, ale oczywiście i tu przyłączam się wszystkich życzących zdrowia. Basiu reszta jakoś będzie.
Od wczoraj cały czas szukam domku dla Bezika. Na razie bezskutecznie, ale nie tracę nadziei, że się uda. Dzisiaj nawet obcych ludzi zaczepiałam w Centrum Onkologii. Jedna pani obiecała mi, że zapyta koleżankę, której kotek, kilka miesięcy temu, odszedł za TM.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r.Kacperek [*] 02.12.2016 r. Filemonek [*] 31.03.2017 r.
Najlepszego Basiu, sto i więcej lat w zdrowiu, szczęściu i kocio-spokoju. Niech podopieczni znajdują swoje serca, a Twoje serce niech odpocznie od zmartwień.
Basiu- Szczęścia do ludzi-obyś tylko dobrych na swej drodze spotykała Sił do walki by wygrać Wspaniałych domów dla kotków I wieeeelu lat juz tylko w zdrowiu!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"