OTW7-Żuk[*]Dziki dzik-może Piotruś? Zuzinka w DS:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 03, 2012 16:41 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

trzymam mocno kciuki!! :ok: :ok: :ok:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pon gru 03, 2012 17:49 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Kciuki za wszystkie futra i te zdrowe w nowych domkach - oby tak pozostało, i te chorujące i te co u Ciebie. Niech się trzymają.
I Ty się trzymaj i znajdź chwilę by odpocząć, to ważne.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pon gru 03, 2012 19:06 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Widziałam rudziczkę. Bida straszliwa, czuć pod palcami koraliki kręgosłupa :( .
Ale ostrożnie chodzi po domku i szuka męskiego towarzystwa (tzn. TZ-a ASK@ :D ).

Za to Szyszka rządzi. To kocie dziecko bez kompleksów, wie jaka jest śliczna. I charakterek ma iście szylkretowy, wszędzie jej pełno.

Pazurki nadal zaciśnięte za wszystkie asine futra (i za Dużych). :ok:
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pon gru 03, 2012 22:02 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

oj, tak nie wchodziłam na forum i nie wiem co ale widzę, że trochę niezadobrze. Trzymam kciuki za koteńkę z całych sił. zaraz doczytam co się dzieje

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pon gru 03, 2012 22:12 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Asiu czyli to kalici w tak ostrej postaci u częsci maluchów? Jaki antybiotyk dajesz? Może słabo reagują? Dużo się u Ciebie dzieje i szczerze mówiąc trudno nadążyć. Ciągle nie wiem po co ta lewatywa była? Trzymam kciuki mocno.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto gru 04, 2012 8:04 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

asia2 pisze:Asiu czyli to kalici w tak ostrej postaci u częsci maluchów? Jaki antybiotyk dajesz? Może słabo reagują? Dużo się u Ciebie dzieje i szczerze mówiąc trudno nadążyć. Ciągle nie wiem po co ta lewatywa była? Trzymam kciuki mocno.

Asiu bo to nie tylko kalici.To przede wszystkim zatrucie robalami po odrobaczaniu.Kalici to promocja .Miś ją ma bo ma nadżerki w pysiaczku.Mała zatkała się i nie mogła załatwić.

Maszeńka nie je.Popija troszkę wody ale na jedzenie mówi błee.Jak nie zacznie to znów kroplówki trzeba będzie włączyć. Bardzo, bardzo schudła.Dokarmiamy strzykawą.Ale to wojna z nią.jak utrzymać chuchro w ręku i nie uszczerbić?
Misia wczoraj gorączka powaliła. Dopiero po tolfinie odzyskał wigor. Ale on je i pije.
Marysia kicha ale zaczęła zebrzeć więc nie jest źle.Gorączka spadła.Drobna i zgrabna nie może nabrać figurki.Futerko ma już błyszczące.

Rude, to co przychodzi do posesjowej, to koteczka. Udało mi się niby głaszcząc polecieć ręką gdzie należy. Martwi mnie,że się oswaja.A właściwie już jest oswojona.

Żwirek dziczy się.Jemu dom bez takiej ilości kotów by się nadał. Ma ciągoty do nas,często jedzeniowe :wink: ale ma potencjał. Nad ranem pcha się na mnie i mruczy.Tylko zakocenie nie sprzyja naszej współpracy.Nie boi się obcych i pozwala się głaskać nie przerywając drzemki.

Robaczek przychodzi na kolana, wywala brzuszysko i mruczy jak opetany.Boi się TZ-ta 8O Za to z pciom żenskom współpracuje.Są o niego pytania ale nic z adopcji nie wychodzi.Ludziska zaparli sie go zobaczyć, dotknąć, pogłaskać...A on jest znikotem co to na domofon już niewidoczny się robi.

Wszystkie buraski podrosły i są piękniste. Klan Burasów a każdy inny ma odcień i figurkę.

Juleczka zdrowieje powoli.Oczka sie paprają jeszcze deczko. Świerzb w zaniku. Znów gada i pcha się na kolana.Wygląda jak niechluj bo jej Oridermyl rozmazał się po futrze.Kocha przede wszystkim TZ.

Lucuś, Lucyferek w kociej skórze daje nam i towarzyszom popalić. Z apetytem na zabawy,żarełko i figle.Siedzie wszędzie gdzie siedzieć nie powinien.Bardzo tęskni za tuleniem się i dotykiem.Ale za dużo chętnych.

Szyszunia je, szalej, stroszy kudełki, wyżera każdemu z miski, pyszczy ,pyszczy i mruczy dla osłody.Przymierzam sie do jej ogłaszania.

Zuza mnie martwi deczko pod względem kupkowym. Na razie mamy obserwować bo to może reakcja na odrobaczanie.Jednak ma apetyt i szaleje aż brzuchem grubym na zakrętach zamiata.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto gru 04, 2012 8:11 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Głosujemy na Jędrusia jako dachowca m-ca. Proszę o głosy.
Dle tych co Go nie znają to krótko napiszę,ze Jędruś przyszedł ze mną do domu prowadząc lekką pogawędkę. Zaproszony do klatki nlokowiska wlazł i wchodził po schodach jakby do siebie szedł. Brudny w oleju silnikowym, ot zwykły biało-bury dżentelmen. Jest u Renatki w DS. Kochany bardzo. Wystawili kota na Dachowca Miesiąca.
Głosowanie!!!
http://www.petsupplies.pl/dachowiec-miesiaca.html
A tu jego fota
http://www.petsupplies.pl/dachowiec-mie ... l?pID=1183
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto gru 04, 2012 8:40 Re: OTW7-Żuk[*]Jędruś Dachowcem Miesiąca.Głosuj s.94

zagłosowane!! :piwa:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto gru 04, 2012 8:56 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

ASK@ pisze:Głosujemy na Jędrusia jako dachowca m-ca. Proszę o głosy.
Dle tych co Go nie znają to krótko napiszę,ze Jędruś przyszedł ze mną do domu prowadząc lekką pogawędkę. Zaproszony do klatki nlokowiska wlazł i wchodził po schodach jakby do siebie szedł. Brudny w oleju silnikowym, ot zwykły biało-bury dżentelmen. Jest u Renatki w DS. Kochany bardzo. Wystawili kota na Dachowca Miesiąca.
Głosowanie!!!
http://www.petsupplies.pl/dachowiec-miesiaca.html
A tu jego fota
http://www.petsupplies.pl/dachowiec-mie ... l?pID=1183
Asiu wklej proszę tą prośbę na mój wątek konkursowy :arrow: KLIKAJ TEŻ TUTAJ :!: i załóż na "Koci-Łapci" oddzielny wątek z taką prośbą! Wczoraj wieczorem ktoś inny tak zrobił z prośbą o głosowanie na innego kotka, utworzył wydarzenie z informacją o chęci przekazania wygranej dla Schroniska w Zielonej Górze i dużo spośród nas już zagłosowało - ja też :| Nie wiem czy to jest jednorazowe głosowanie czy codzienne? Jeżeli jednorazowe nie mogę niestety już zagłosować :( Za kilka dni kolejna edycja wiec w razie czego trzeba będzie lepiej się przygotować :| Co się liczy IP czy konto FB? Wyników nie widać - zobaczy je ktoś jedynie w chwili głosowania a potem już nie...
Szkoda tylko, że już nie da się zobaczyć jakie są wyniki! Jest komunikat:
Dziękujemy za Twój głos.
Wyniki poznasz po zakończeniu głosowania.
Może jeszcze ktoś poda aktualny stan z chwili zagłosowania :ok:
Ostatnio edytowano Wto gru 04, 2012 9:18 przez kussad, łącznie edytowano 2 razy
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 04, 2012 9:01 Re: OTW7-Żuk[*]Jędruś Dachowcem Miesiąca.Głosuj s.94

zrobione :ok:

a dla Was wszystkich nieustająco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Wto gru 04, 2012 9:05 Re: OTW7-Żuk[*]Jędruś Dachowcem Miesiąca.Głosuj s.94

Próbowałam zagłosować ale nie wiem czy przyjęło mój głos. Wczoraj przed głosowaniem na tego innego kotka widziałam ilość głosów, ankietę do kliknięcia i przez chwilę ilość głosów. Dziś tylko komunikat :
Dziękujemy za Twój głos.
Wyniki poznasz po zakończeniu głosowania.
:(
Ostatnio edytowano Wto gru 04, 2012 9:06 przez kussad, łącznie edytowano 1 raz
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto gru 04, 2012 9:06 Re: OTW7-Żuk[*]Jędruś Dachowcem Miesiąca.Głosuj s.94

Ja zagłosowałam.
Muszę pospamować na naszych wątkach.
Może jeszcze ktoś nie głosował i da radę.

ściskam łapska za wszystkich - dwułapnych i czterołapnych :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto gru 04, 2012 9:09 Re: OTW7-Żuk[*]Jędruś Dachowcem Miesiąca.Głosuj s.94

Spróbujcie zrobić dokładnie wg moich wskazówek w poprzednim poście - metoda sprawdzona w wielu poprzednich edycjach konkursu a już oddawna biorę udział w różnych i dlatego chcąc zebrać różne linki w jednym miejscu jakiś czas temu zaczęłam prowadzić wątek o konkursach głównie na klikanie i zapraszam do dołączenia do nas i dopisywanie się po kiknięciu :) :arrow: KLIKAJ TEŻ TUTAJ :!:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto gru 04, 2012 9:15 Re: OTW7-Żuk[*]Jędruś Dachowcem Miesiąca.Głosuj s.94

Zagłosowane :ok:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto gru 04, 2012 9:23 Re: OTW7-Żuk[*]Jędruś Dachowcem Miesiąca.Głosuj s.94

Asiu zacytuj sama swój post na moim wątku konkursowym to będzie bardziej widoczny - dużo osób nie zauważa nowego posta bez otwierania wątka a wszyscy się przyzwyczaili, że na swoim wątku codziennie dopisuję aktualizację zaglądają tam rzadko a zauważają dopiero nowy nick.... Inni zwracają uwagę na post głównie kogoś znajomego :| Tutaj liczy się czas i dotarcie do nowych osób, które jeszcze nie kliknęły w tej edycji :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

[poprzednia][następna]