Zofia.Sasza pisze:
Pytanie na dziś: Na co paczy Wilma?
śliczna Wilma

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia.Sasza pisze:
Pytanie na dziś: Na co paczy Wilma?
Mysza pisze:śliczna Wilma
Marcepan pisze:Mysza pisze:śliczna Wilma
nieśmiało wtrącę, że na zdjęciach Zofia.Sasza nie tylko koty śliczne, ale i ludzie do ludzi podobni.
na przykład mła![]()
He he, bardzo śmieszneMariaD pisze:Albo kontrastowo - fontanne z 3 l wody w środku - jak ma mieć używanie to na calego.![]()
Kicorek pisze:Chyba sprawię sobie karakułowy kołnierz, czarny z białą kropką![]()
Tak, tak - z kropką z popiersia pewnego kocurka![]()
Wczoraj wieczorem Diablik przybiegł do mnie na mizianki, a ja patrzę - łapy mokre prawie do łokci, na bokach woda, głowa pochlapana![]()
Poszłam do łazienki i wc, żeby sprawdzić, czy gdzieś jakiejś wody nie ma. Nie, wszystko suche.
No to do kuchni - zlew ok, za to na podłodze obok szafki przy kociej misce z wodą - potop![]()
![]()
Wytarłam podłogę, objechałam gościa jak trzeba i zapomniałam o sprawie.
W nocy położyłam się spać, już-już mam się zanurzyć w objęcia Morfeusza, gdy słyszę: chlap, chlap, chlap!
Ki diabeł?![]()
Nie pomyliłam się - był to czarny pomiot księcia piekieł![]()
Niestety nie przyłapałam go na gorącym uczynku, bo jak mnie usłyszał, to wyleciał z kuchni jak z procy, ale znów był mokry, ze szczególnym uwzględnieniem przednich łap, a miska (duża ceramiczna, prawie jak basenik) niemal pływała po zalanej podłodze![]()
Kurka wodna, Wodnik Szuwarek się znalazł![]()
Mam nadzieję, że zapomni o tej zabawie, bo inaczej marnie widzę los kuchennej podłogi, fugi też mają swoją wytrzymałość![]()
A jak nie zapomni, to - skoro tak lubi chlapać się w wodzie, w trybie natychmiastowym zorganizujemy kąpiel
Dzięki, zabioręMariaD pisze:Kicorek, w paczce od Jek jest fraczek dla Wilmy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości