OTW7-Żuk[*]Dziki dzik-może Piotruś? Zuzinka w DS:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 02, 2012 16:43 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Z Maszą jest bardzo, bardzo źle.Walczy ale to taka kruszyna.Nie ma sił. Karmiona jest na siłę.
Nie wiem czy rano wszyscy się obudzimy.
Czekałam na ten pieprzony dom a w między czasie dzieciaki mi osłabły.Gdyby...
Miś na razie bawi się i ma apetyt. Choć ma od dziś nadżerki w pysiu ,czerwone zakola i podwyższoną temperaturę.
Mieszanka wybuchowa robale i kalici.

Po co to wyrywać śmierci koty by potem z nią walczyć.
Nie wiem czy jest jakiś sens w tym co robimy.Oboje z Januszem mamy na chwilę obecną dość.Przerasta to nas.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie gru 02, 2012 16:48 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Asiu... To ma sens, choć czasami trudno w to wierzyć
Ty wiesz...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie gru 02, 2012 16:54 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

hanelka pisze:Asiu... To ma sens, choć czasami trudno w to wierzyć
Ty wiesz...

Nie wiem Aniu.Nie wiem czy jest sens w tym wszystkim.
Kto trzymał kocie ,słabnące dziecko to wie jak boli.Szczególnie bezsilność.

Radosny dzieciak rano a wieczorem już ochłapek.
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 02, 2012 17:00 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Asiu, trzymajcie się! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Robicie po prostu to, co trzeba, bez względu na sens tego wszystkiego...

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie gru 02, 2012 17:05 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Trudno nie przeżywać zwątpienia w takiej chwili :( ... ale potem patrzy się foty bezczelnych mord w DSach i jakoś się człowiek zbiera ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie gru 02, 2012 17:13 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Asieńko, nie mam nic mądrego do napisania.
Chylę czoła...
Nie da się ani opisać, ani pomóc w tej strasznej epopei ratowania i towarzyszenia cierpieniu tych niewinnych maleństw.

Przytulam jak najmocniej i trwam... i milczę, bo brak mi tego właściwego słowa
Po prostu siedzę w kąciku i głupie łapska zaciskam.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie gru 02, 2012 17:41 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Asiu jesteśmy myślami z Wami i wciąż wierzymy że się uda :!:
Asiunia trzymaj się.

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie gru 02, 2012 18:11 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Asiu, trzymam :ok: :ok: kciuki za maluchy i za Was :ok: :ok: . Przykro mi, że niewiele więcej mogę pomóc - ewentualnie zamówić Avilin na te nadżerki w pysiu. Uratował mi jedną masakrycznie chorą kicię i u koleżanki też sprawił, że kociak przeżył. Tylko musiałabym mieć adres na który zamówić (apteka internetowa to jak tylko banki ruszą mieliby na koncie i wysłali).
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie gru 02, 2012 21:21 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Asiu, Asiu, Asiu...
od wczoraj nie wchodziłam, a tu takie smutki :(

Dlaczego? - to zawsze pozostaje bez odpowiedzi. Ale: po co i czy to, co robicie, ma sens? -tu jest odpowiedź - TAK. Mimo wszystko tak.

Asiu, bardzo Wam teraz ciężko. Będę się modlić za Was i za kocie dzieci - Maszeńkę i Nastkę.
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Nie gru 02, 2012 22:18 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

małej bardzo spadła temperatura.Leży na elektrycznej podusi włożonej do jej koszyczka.Zaraz będziemy podawać jej ciepłą kroplówkę.Masza ruszyła do kuwetki i zrobiła marną kupinę.Ale zrobiła.Może coś wreszcie ruszy się u niej.Poszła na tych swoich biednych,patyczkowatych i słabych nożynkach do kuwetki.Ona nawet wymiotuje w kuwecie.
To dzielna dziewunia.Mam wrażenie,że poddała się.Boli ją nawet nasz dotyk.

O Nastuni nie mam wieści. To chyba dobrze.
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 02, 2012 22:26 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Masza biedactwo. Tylko być obok, pomocnym, więcej nic nie pozostaje. Zdrowiej, koteczko.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie gru 02, 2012 22:43 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Ja też wierzę, że będzie pozytywny przełom.
Na pewno malutka jest bardzo zmęczona...
Wy także.

Czymamy

Za Nastunię także :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie gru 02, 2012 22:47 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Maszeńko! Asiu jestem tutaj :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon gru 03, 2012 6:08 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Jesteśmy w komplecie. Mała w nocy przy kroplówce nawet nie broniła się. Taka jest chuda,że strach igłę wbijać.
Niestety w nocy Marysia zaczęła wymiotować. Nie modli się przed lodówką i nie płacze jak jemy co nie jest dobrym objawem.Smutna bardzo.Uwielbia gumreciki a dziś przed nim uciekła.Tak jak nie pcha się do jedzenia dzieci.
Rano do weta z dziećmi i mamusią rodzinka pojedzie.
Ja do pracy/Ledwo żyję.

Koty odwdzięczyły się za nerwową atmosferę zakładając Bardzo Sikawkową Drużynę Strażacką. Ręce opadają a ściera nie nadąża.
Obrazek

ASK@

Post » Pon gru 03, 2012 6:42 Re: OTW7-Żuk[*]Karmel w DS:)Nastka bardzo źle:(Kciuki,modlit

Ważne ,że jesteście w komplecie :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

[poprzednia][następna]