Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:Się witam tą razą ja![]()
Siostra się wylogowała to teraz moja kolej na krześle. O takim drapaku mogę tylko pomarzyć- nie mam małża (stwierdzam,że czasem się chyba przydają
) . Pozostaje kupić w jakimś sklepie internetowym ale już nie będzie niepowtarzalny. No i pozostaje najważniejsza kwestia: czy Jaśnie Pan i Władca skorzysta z takowego
.
A teraz znikam bo króla czas wymiziać .
Earthsea pisze:Siostra pomknęła już do domu, stamtąd pewnie się odezwie.
Dziękuję za miłe słowa pod adresem drapaka, dodam tylko, że jest bardzo ekologiczny i recyklingowyPieniek przytargany z lasu, podstawa i półeczki z płyt pozostałych po wyrzuconych już meblach, futerko do obicia wygrzebane w ciuchlandzie (i jeszcze posłanka dało się z tego wykroić
), dyndadełka na gumkach to zabawki po dzieciach. Tylko sznurek nówka nieśmigana z marketu budowlanego.
Koszty niewielkie, a satysfakcja nieziemska![]()
Pozdrawiam i się hibernuję do przyszłego piątku.
MaryLux pisze:Earthsea pisze:Siostra pomknęła już do domu, stamtąd pewnie się odezwie.
Dziękuję za miłe słowa pod adresem drapaka, dodam tylko, że jest bardzo ekologiczny i recyklingowyPieniek przytargany z lasu, podstawa i półeczki z płyt pozostałych po wyrzuconych już meblach, futerko do obicia wygrzebane w ciuchlandzie (i jeszcze posłanka dało się z tego wykroić
), dyndadełka na gumkach to zabawki po dzieciach. Tylko sznurek nówka nieśmigana z marketu budowlanego.
Koszty niewielkie, a satysfakcja nieziemska![]()
Pozdrawiam i się hibernuję do przyszłego piątku.
Na 8 dni? Oburzające!
MalgWroclaw pisze:Kot dorasta i robi się ostrożny. Będziesz i tak je miała "na głowie", bo towarzystwo trzeba sterylizować
juana pisze:Wiem, że trzeba sterylizować. Tylko, że nie mam kasy na takie operacje a i potem nie można przecież od razu z lecznicy na podwórko wypuścić. Zwłaszcza kotki. Jeśli nazbieram kasę na sterylkę, to właśnie nie mam gdzie potem ich przetrzymać. Bo z domu to mnie mama wygoni. Ja już dawno chciałam sobie taką akcję zorganizować... Na razie pojadę z tabletkami. Potem zobaczę jak wygląda sytuacja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MAU i 59 gości