Józefów, Kubuś ma dom! Jego bracia też!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 30, 2012 19:25 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

Wysłałam do dr Izy tekst ogłoszenia by sobie wybrała to co jej odpowiada o kocie do ew umieszczenia na stronie.Zanim bym streściła całe wydarzenie wieki by minęły.W ogłoszeniu były Twoje namiary.
Monika, gdyby jakiś dom się zgłosił do piątku musisz odesłać go do Izy.W tekście są namiary i na nią. Dopóki kot jest w klatce koteriowej dopóty oni wydają do adopcji.
I niech dom się znajdzie!!

Jestem jej na prawdę wdzięczna i to mocno za pomoc.Nie raz kotom "Otwockim" pomagała poprzez ludziowe podejście do sytuacji..Moze i teraz się uda i znajdą domy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lis 30, 2012 19:58 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

O to Asia, dzielna kobita, czuwa...
To jakby co krzycz...
Kiedyś nie wierzyłam, ale jednak... taka namolna kampania ogłoszeniowa MOŻE dać szansę.
Dlatego jak pojawią się nowe zdjęcia, wznawiamy ogłoszenia c'nie?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lis 30, 2012 20:01 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

meksykanka pisze:O to Asia, dzielna kobita, czuwa...
To jakby co krzycz...
Kiedyś nie wierzyłam, ale jednak... taka namolna kampania ogłoszeniowa MOŻE dać szansę.
Dlatego jak pojawią się nowe zdjęcia, wznawiamy ogłoszenia c'nie?

Działa,działa.Sama jestem koteriowym przykładem a i ty pomagałaś w ostatnich przypadkach ogłoszeniowo.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 30, 2012 20:03 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

Asiu ty koteriowym przykładem? 8O
To ciebie też z Koterii zaadoptowali?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lis 30, 2012 20:46 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

Chwilę mnie nie było (Pan Mąż wrócił, obiad trza było wydać :wink: ), a tu fajne wieści.
Ja nic z Koterii nie dostałam, widać ASK@ jest bardziej wiarygodna.

Ale dostałam jednego esemesika o .... kociaki :roll:
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt lis 30, 2012 21:32 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

meksykanka pisze:Asiu ty koteriowym przykładem? 8O
To ciebie też z Koterii zaadoptowali?

Chcieli.Ale sterylka nie wchodziła w grę.Klatki za małe,jedzenie kiepskie....Choć teraz myślę,ze wcale by źle nie było.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 30, 2012 21:32 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

Chatte pisze:Chwilę mnie nie było (Pan Mąż wrócił, obiad trza było wydać :wink: ), a tu fajne wieści.
Ja nic z Koterii nie dostałam, widać ASK@ jest bardziej wiarygodna.

Ale dostałam jednego esemesika o .... kociaki :roll:

Jakie kociaki 8O
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 30, 2012 22:18 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

No właśnie. Odpisałam, że ogłaszam tylko doroslego kocura. No to cisza, wiadomo.

I z innej beczki:
Kociarze są wszędzie.
Dziecko (hmmm..) wróciło do domu wlokąc za soba kumpli: dwóch, których już znam oraz dwóch Włochów. Jeden z tych Włochów, zobaczywszy nasze koty doslownie padł przed nimi na kolana 8O. Poniewaz mówi troche po polsku natychmiast doniósł, że on ma dwa i demonstrował z czułoscia ich zdjęcia w telefonie :D . Koty - ot zwykłe dachowce biało-bure.
Normalnie wymiękłam. Trzeba było widzieć zachwyt tego dwudziestolatka... Az się wzruszyłam...
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Pt lis 30, 2012 22:58 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

Jestem. FB rozesłałam gdzie mogłam. Oby małemu udało się pomóc :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lis 30, 2012 23:01 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

Dzięki Bianka :1luvu:

Napisałam maile do znajomych z głupia frant pytając o ewentualny DT i z prośbą o podanie dalej.
Wielkiej nadziei nie mam, ale każdy sposób jest dobry.
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Pt lis 30, 2012 23:16 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lis 30, 2012 23:19 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

Tytuł wydarzenia edytowałam :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 30, 2012 23:23 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

Chatte pisze:No właśnie. Odpisałam, że ogłaszam tylko doroslego kocura. No to cisza, wiadomo.

I z innej beczki:
Kociarze są wszędzie.
Dziecko (hmmm..) wróciło do domu wlokąc za soba kumpli: dwóch, których już znam oraz dwóch Włochów. Jeden z tych Włochów, zobaczywszy nasze koty doslownie padł przed nimi na kolana 8O. Poniewaz mówi troche po polsku natychmiast doniósł, że on ma dwa i demonstrował z czułoscia ich zdjęcia w telefonie :D . Koty - ot zwykłe dachowce biało-bure.
Normalnie wymiękłam. Trzeba było widzieć zachwyt tego dwudziestolatka... Az się wzruszyłam...

To pokrzepiająca informacja i rozumiem, że to młodzi kociarze. Oby było ich coraz więcej :ok: :ok: :ok: :ok:
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Sob gru 01, 2012 15:37 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-DT, może być płatny PILNIE!!!!

Trzeba ściągnąć foty i nowy tekst napisać. Monika, ściągnij deczko z Koterii.
Te co są już krążą w necie.Zaraz zajrzę na pocztę i zobaczę czy coś jet o nim z Koterii.

Padam na nos
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]