Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wilhelm170 pisze:a jak mój podopieczny oscar? czy jest zdrowy??
edii pisze:zaznaczam kolejną część wątku
iza71koty pisze:Wczoraj pisałam ze sytuacja w stadzie opanowana.Dzisiaj niestety musze sprostować ,ze nie całkiem.![]()
Kiedy jakiś kot sie nie pojawia jeden dzień zwykle jeszcze o tym nie pisze.Ale nie pojawiły sie dwa koty od dwóch dni , z tym że są to koty które zwykle były punktualne.W dodatku jeden w trakcie leczenia.Nie ma tego kocurka i jutro musze jakos znależć czas i go poszukać.Nie ma też kici Babelek,
co bardzo mnie martwi ,
bo przebywa w terenie zagrożonym wirusem.
Kocurek niestety też.
![]()
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Wczoraj pisałam ze sytuacja w stadzie opanowana.Dzisiaj niestety musze sprostować ,ze nie całkiem.![]()
Kiedy jakiś kot sie nie pojawia jeden dzień zwykle jeszcze o tym nie pisze.Ale nie pojawiły sie dwa koty od dwóch dni , z tym że są to koty które zwykle były punktualne.W dodatku jeden w trakcie leczenia.Nie ma tego kocurka i jutro musze jakos znależć czas i go poszukać.Nie ma też kici Babelek,
co bardzo mnie martwi ,
bo przebywa w terenie zagrożonym wirusem.
Kocurek niestety też.
![]()
oby tylko się znalazły całe zdrowe
iza71koty pisze:Kończy nam się sucha karma.Starczy z ledwością na jutro a może nawet nie...
Dobranoc Dziewczyny.
taizu pisze:iza71koty pisze:Kończy nam się sucha karma.Starczy z ledwością na jutro a może nawet nie...
Dobranoc Dziewczyny.
iza71koty pisze:taizu pisze:iza71koty pisze:Kończy nam się sucha karma.Starczy z ledwością na jutro a może nawet nie...
Dobranoc Dziewczyny.
Tak nie starczyło niestety.Brak suchej karmy to chyba nasz największy kłopot zawsze.Nie wiem co będzie dalej.Mamy duży minus na koncie w Vivie!
![]()
Nie mamy też żadnych fantów na Bazarki.......![]()
Zaniosłam szlafroczki do podwójnej styropianowej sypialni.Do każdej przegródki dałam po 1 i 1/2 szlafroczka.Powinno wystarczyć.Będą miały cieplutko i miękko.
Nie ma czarnego kocurka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości