a to moje 'oddaj' to oczywiście tylko takie tam gadanie, wiadomo jak jest jak by się chciało mieć w domu kocie stado, a można mieć tylko jednego mruczka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meg1 pisze:ale sesja!![]()
a to moje 'oddaj' to oczywiście tylko takie tam gadanie, wiadomo jak jest jak by się chciało mieć w domu kocie stado, a można mieć tylko jednego mruczkaJameska otrzymuje za to wszystkie pokłady miłości, jakie mogłabym potencjalnie rozłożyć na inne sierściuchy
AnnAArczyK pisze:Kotina pisze:Teraz specjalnie dla fanów i wielbicieli Dziunieczki - sesja zdjęciowa ślicznej panienki![]()
Dziunia wcale nie ziewa, Duża Ty nie znasz swojej koteczki![]()
Przecież ona to prawdziwa solistka, śpiewa jakąś ulubioną piosenkę dla swoich Dużych![]()
(dobrze, że ma uszy, bo inaczej pysio by się rozerwało dookoła puchatej szyjki)
A tutaj... zadowolona z udanego występu![]()
Megana pisze:meg1 pisze:ale sesja!![]()
a to moje 'oddaj' to oczywiście tylko takie tam gadanie, wiadomo jak jest jak by się chciało mieć w domu kocie stado, a można mieć tylko jednego mruczkaJameska otrzymuje za to wszystkie pokłady miłości, jakie mogłabym potencjalnie rozłożyć na inne sierściuchy
E tam, z każdym kolejnym futrem te pokłady jakoś się mnożą, mówię ci.
Megana pisze:Piękne futra.![]()
Jak kiedyś będziesz miała kolejną chwilę czasu, to jeszcze byś napisała, jak do Was każde trafiło. Bo tylko o Azirce wiem, że uratowana z budowy, tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, PanPawel i 59 gości