Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewik85 pisze:Dziś parka kociaków poszła do nowego domkui co najważniejsze poszły razem bo nie chcieli ich rozdzielać
Wzieli je bardzo dobrzy ludzie z dwójką dzieci - mieli już kociaka ale odszedł
Siedze i płaczę
bo tak mi ich brakuje, tak bardzo je pokochaliśmy. Z jednej strony czuje ulgę a z drugiej smutek, ale bedą mi zdjęcia przysyłać...
jasia0245 pisze:ewik85 pisze:Dziś parka kociaków poszła do nowego domkui co najważniejsze poszły razem bo nie chcieli ich rozdzielać
Wzieli je bardzo dobrzy ludzie z dwójką dzieci - mieli już kociaka ale odszedł
Siedze i płaczę
bo tak mi ich brakuje, tak bardzo je pokochaliśmy. Z jednej strony czuje ulgę a z drugiej smutek, ale bedą mi zdjęcia przysyłać...
Ewik - radość i smutek. Będzie im dobrze.![]()
![]()
![]()
ewik85 pisze:Teqiula po sterylce szybko doszła do siebie, jak sie wybudziła całkiem z narkozy to już chciała po meblach skakać, ale temperament został![]()
Rozmawiałam z Panią która wzięła tą parkę kociaków ode mnie i przeżyłam szok bo okazało się że Ryniu zachorował - nagle zaczął mieć problemy z chodzeniem i okazało się że to wodobrzuszecała rodzina stanęła na głowie żeby go wyleczyć i teraz już jest zdrowy
Jego siostra Mrunia jest bardziej przebojowa i rozrabia
Pani obiecała przyjechać w odwiedziny z rodzeństwem, więc już sie nie moge doczekać aż je zobacze - już urosły moje maleństwa
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 305 gości