Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 10, 2012 19:30 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Dziś parka kociaków poszła do nowego domku :1luvu: i co najważniejsze poszły razem bo nie chcieli ich rozdzielać :) Wzieli je bardzo dobrzy ludzie z dwójką dzieci - mieli już kociaka ale odszedł :( Siedze i płaczę :cry: bo tak mi ich brakuje, tak bardzo je pokochaliśmy. Z jednej strony czuje ulgę a z drugiej smutek, ale bedą mi zdjęcia przysyłać...

ewik85

Od: Śro kwi 18, 2012 7:50

Post » Sob lis 10, 2012 19:42 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

ewik85 pisze:Dziś parka kociaków poszła do nowego domku :1luvu: i co najważniejsze poszły razem bo nie chcieli ich rozdzielać :) Wzieli je bardzo dobrzy ludzie z dwójką dzieci - mieli już kociaka ale odszedł :( Siedze i płaczę :cry: bo tak mi ich brakuje, tak bardzo je pokochaliśmy. Z jednej strony czuje ulgę a z drugiej smutek, ale bedą mi zdjęcia przysyłać...

Ewik - radość i smutek. Będzie im dobrze. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Nie lis 11, 2012 9:16 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Czy była już jakaś wiadomość od Waszych maluszków? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Problemy kanapkowe już się skończyły? Jak teraz bez maluszków zachowują się rezydentki. :lol:
Co mówiła ta pani, która chce koteczka tylko do łowienia mysz? :roll:
Obrazek

jasia0245

Post » Nie lis 11, 2012 10:48 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

jasia0245 pisze:
ewik85 pisze:Dziś parka kociaków poszła do nowego domku :1luvu: i co najważniejsze poszły razem bo nie chcieli ich rozdzielać :) Wzieli je bardzo dobrzy ludzie z dwójką dzieci - mieli już kociaka ale odszedł :( Siedze i płaczę :cry: bo tak mi ich brakuje, tak bardzo je pokochaliśmy. Z jednej strony czuje ulgę a z drugiej smutek, ale bedą mi zdjęcia przysyłać...

Ewik - radość i smutek. Będzie im dobrze. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I za to trzymamy :ok: :ok: :ok:
Wspaniale, ze sa razem :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Nie lis 11, 2012 12:15 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Tak dzwoniłam do tej rodziny i maluszki są super, robią ładnie do kuwetki, mają ubaw po pachy z nich bo śmiesznie reagują na ich dużego psa :ryk: wydają z siebie dzwine dźwięki i łapki podnoszą do góry. Na szczęście piesek jest młody i łagodny i tylko się przygląda. 19 letnia córka wzięła koteczkę, a 12 letni syn kocurka, kocurkowi nadali już imię: Ryszard hehe. Bardzo porządna rodzina, więc jestem spokojna :)

Dziunia nawet nie zauważyła, że ich nie ma, a Tequila wczoraj ich szukała po kątach :( ale mam nadzieje, że już nie będzie posikiwać - pod koniec listopada idę z nią na sterylkę, ma 6 miesięcy i mam wrażenie że teraz ma rójkę bo dziwne odgłosy wydaje i się ociera o wszystko.

Ta pani z Choszczna chiałaby oswojonego - mówią, że by go nawet jednak w domu trzymali. Powiedziała, że jeśli w niedługim czasie złapie jakiegoś kocurka to oni wezmą, ale mam wątpliwości co do tego domku.

ewik85

Post » Nie lis 11, 2012 12:42 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Dobrze, że kociaki tak dobrze trafiły i mają ludzi którzy je kochają. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cieszę się bardzo, że tak wczoraj wszystko sprawnie wyszło. Ja też mam wątpliwości do tego domku z Choszczna, ona tylko tak mówi, ze będzie w domku a potem będzie musiał tylko na zewnątrz myszy łapać. Gdyby Mamba miała domek to będziemy szukać domku dla białego Maćka, zrobię nowe ogłoszenia tylko z jego zdjęciem. :lol:
Obrazek

jasia0245

Post » Czw lis 29, 2012 16:42 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Jak koteczka czuje się po zabiegu? :roll:
Obrazek

jasia0245

Post » Czw gru 20, 2012 9:26 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Teqiula po sterylce szybko doszła do siebie, jak sie wybudziła całkiem z narkozy to już chciała po meblach skakać, ale temperament został :ryk:

Rozmawiałam z Panią która wzięła tą parkę kociaków ode mnie i przeżyłam szok bo okazało się że Ryniu zachorował - nagle zaczął mieć problemy z chodzeniem i okazało się że to wodobrzusze :cry: cała rodzina stanęła na głowie żeby go wyleczyć i teraz już jest zdrowy :) Jego siostra Mrunia jest bardziej przebojowa i rozrabia :) Pani obiecała przyjechać w odwiedziny z rodzeństwem, więc już sie nie moge doczekać aż je zobacze - już urosły moje maleństwa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ewik85

Post » Czw gru 20, 2012 10:53 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

ewik85 pisze:Teqiula po sterylce szybko doszła do siebie, jak sie wybudziła całkiem z narkozy to już chciała po meblach skakać, ale temperament został :ryk:

Rozmawiałam z Panią która wzięła tą parkę kociaków ode mnie i przeżyłam szok bo okazało się że Ryniu zachorował - nagle zaczął mieć problemy z chodzeniem i okazało się że to wodobrzusze :cry: cała rodzina stanęła na głowie żeby go wyleczyć i teraz już jest zdrowy :) Jego siostra Mrunia jest bardziej przebojowa i rozrabia :) Pani obiecała przyjechać w odwiedziny z rodzeństwem, więc już sie nie moge doczekać aż je zobacze - już urosły moje maleństwa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Szkoda maluszka. Takie ładne kociaczki. :roll: Ważne,że już zdrowy. :lol:
Obrazek

jasia0245

Post » Czw gru 20, 2012 18:19 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

Dostałam zdjęcie kociaków już nie są to niemowlaki :))))

Obrazek

A oto kociaki jakie pamiętam :

Obrazek

ewik85

Post » Czw gru 20, 2012 21:09 Re: Dwa Kociaki NIEMOWLĘTA PILNIE potrzebują DS lub DT!!!!!!

ewik85 pisze:Dostałam zdjęcie kociaków już nie są to niemowlaki :))))

Obrazek

A oto kociaki jakie pamiętam :

Obrazek

Ale one ślicznie umaszczone, tak ładnie pręgowane. Małe cudaczki. :love: :love: :love: :love:
Obrazek

jasia0245

[poprzednia]