Cudna kotka w klatce. Już w DS:-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 28, 2012 14:57 Re: Cudna kotka w klatce z depresją.

Ciesze się że się zdecydowałaś, nie dziwie się ze kotka serce Ci skradła, mnie też ujęła jej uroda a przede wszystkim smutne oczka. Nie rozumiej tylko czy ta kobieta zainteresowana kotką zastanawia się ? bo jeśli jest zdecydowana to sprawa jasna, a jeśli nie to nie ma co czekać, jeśli Ty już jesteś pewna. transport się znajdzie, trzeba tylko mieć 100% pewności ze kotka jedzie do Ciebie. Co do umowy to mniejszy problem, chyba że życzą sobie też wizytę PA, to trzeba będzie kogoś znaleźć z Krakowa, też do zrobienia.
Kotek Cudny najpiękniejszy zaraz po moim:-)

*Lara*

Od: Wto lis 27, 2012 9:21

Post » Śro lis 28, 2012 15:31 Re: Cudna kotka w klatce z depresją.

Kochani ludzie !!!

Mam wiadomość z tej chwili, że cudo może być moje !
Proszę o pomoc z transportem ! Ktoś jedzie z Warszaawy do Krakowa ?
Co do ceny się dogadamy na pewno !
Tylko ten ktoś musi się skontaktować z Paniami tymi od kotki najpierw , numer telefonu podany w mailu powyżej.
Klikać do mnie na e-mail proszę to podam swój numer telefonu, bądź podajcie swój zadzwonię !
Tylko najprawdopodobniej zadzwonię jutro z rana , bo teraz się moja mama w szpitalu znalazła i muszę jechać. Nic złego , ale muszę jechać.
Ewentualnie mail późnym wieczorem dziś, odpiszę każdemu , kto mi pomoże.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro lis 28, 2012 15:41 Re: Cudna kotka w klatce z depresją.

Napisz w temacie, że transport potrzebny, poszukaj też na wątku transportowym.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro lis 28, 2012 15:49 Re: Cudna kotka w klatce z depresją TRANSPORT WARSZAWA/KRAKÓ

No to szukamy.....

*Lara*

Post » Śro lis 28, 2012 16:30 Re: Cudna kotka w klatce z depresją.

Mam transport dla kici Warszawa-Kraków, prawdopodobnie na ten weekend. Transport pociągiem za niewielką odpłatnością. Do jutra nie będzie mnie przy kompie, w razie potrzeby proszę o kontakt na komórkę, podam nr. tel do osoby która mogłaby przewieźć kotkę.
Komórkę przesyłam na priv do Moniki_Krk
Niestety nie mogę wysłać maila, jutro w takim razie będę na forum i podam numer w razie potrzeby.
Ostatnio edytowano Śro lis 28, 2012 17:05 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: połączyłam dwa posty w jeden

*Lara*

Post » Śro lis 28, 2012 18:13 Re: Cudna kotka w klatce z depresją.

Trzymam kciuki ze wszystkich sił :ok: :ok: :ok: żeby wszystko sie udało i żeby kicia w weekend była juz w swoim domku !!
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro lis 28, 2012 22:13 Re: Cudna kotka w klatce z depresją.

Lara podaję Ci kontakt:

XXXXXXXXXXX- Lara to mój e-mail, wyślij proszę swój nr. telefonu, zadzwonię. Bo ja też do nikogo e-maila jeszcze nie mogę wysłać. Wszystko ustalimy.

Dziękuję Ci bardzo za pomoc :-*

Wszystkim innym też :-))))) kobietki trzymajcie kciuki.

Jak kicia dojedzie to wszystko opiszę, choć już dziś wiem , że MA i MUSI być dobrze.
Kotka będzie mieć nowe imię: YOKO - czyli dziecko słońca, bo od tej pory ma być tylko słońce w jej życiu.

Ja znowu dziś chyba z wrażenia nie będę spać.
Kuwety dwie mam już, pokarm suchy Royal Canin, saszetki mokre, mięso wołowe, krople walerianowe - (dla mnie) :oops: i uspokajacz dla kotów. Pazury Borys ma obcięte na krótko, a Panie od kotki też prosiłam , żeby przycięły - bo ja tak do niej od razu z marszu, do pazurów bym nie śmiała.
Myślę, że najlepiej będzie chyba na początku dać jej wolną rękę i święty spokój i za bardzo się nie narzucać. Zresztą zobaczymy jak zareaguje. Pewnie się schowa a wtedy lepiej dać jej się ogarnąć w nowym miejscu.
No ufff... i teraz idę spokojnie zemdleć :wink: :D :wink:
Gdybym o czymś zapomniała , a ktoś ma doświadczenie to niech napisze , co by tu jeszcze ... 8O
Ostatnio edytowano Pt sty 04, 2013 19:47 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 1 raz
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Śro lis 28, 2012 22:16 Re: Cudna kotka w klatce z depresją.

:ok::lol: Wszystko będzie super. Taki domek jak Twój to marzenie :1luvu: Yoko, ale masz farta w życiu dziewczyno :!:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro lis 28, 2012 22:23 Re: Cudna kotka w klatce z depresją.

:D dziękuję Ci ewan , teraz tylko czekam na kontakt do Lary , jutro napisała że będzie.
Fajna dziewczyna, że tak sprytnie wszystko zorganizować potrafi. Lara dziękuję za pomoc !

Monika_Krk

Post » Czw lis 29, 2012 8:34 Re: Cudna kotka w klatce z depresją.

Wiadomość wysłana :D

*Lara*

Post » Czw lis 29, 2012 9:05 Re: Cudna kotka w klatce z depresją.

Monika_Krk, tylko mogę :1luvu: Super, że dasz jej domek.Jest praktykowane na forum, że koty najpierw trzeba izolować, pozwolić im poznać zapachy, dopieścić rezydenta, aby nie czuł się odrzucony.Dobrze jest głaskać jedną ręką na zmianę oba koty, aby oswajały się ze swoimi zapachami.Szylcie są dość niezależne, a ta bieda w dodatku przeszła traumę, trzeba to wziąć pod uwagę.Dasz radę, już kochasz Yoko, a to najważniejsze.Koty to czują i odwzajemniają uczucie.Nie mogę się już doczekać relacji.To w ten weekend? Jak dobrze pójdzie, to mój Bohun też pojedzie do Krakowa na dniach :lol:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw lis 29, 2012 10:59 Re: Cudna kotka w klatce z depresją.

Cudownie :1luvu: będziemy czekać z niecierpliwością na relacje.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Czw lis 29, 2012 13:53 Re: Cudna kotka w klatce z depresją.

Rozmawiałam przez telefon Monika-Krk (bardzo miła osoba:-).Sprawa się konkretyzuje i wygląda na to że kotka w ten weekend będzie już w swoim domku :D Poproszę o kciuki za pomyślność akcji :ok:

*Lara*

Post » Czw lis 29, 2012 14:42 Re: Cudna kotka w klatce z depresją.

Lara :-) dziękuję i wzajemnie :)

ewar mam nadzieję , że Twój Bohun dostanie się w ręce jakiejś pięknej Heleny ;-) i będzie szczęśliwy.

ewar , Jagooda, Lara i w ogóle kobietki !
Sprawa już na pewno dojdzie do finału w ciągu kilku dni.
Kotka będzie u mnie niebawem. Mam wrażenie , że Borys zaczyna coś podejrzewać , ale pewnie jestem "fiśnięta" :lol:
Mam dostać wiadomość jutro, najdalej pojutrze- dokładnie kiedy ją mi dowiezie miła Pani Grażyna.

Jak tylko Yoko dojedzie , to na następny dzień napiszę wszystko co i jak się działo.
Jestem bardzo podekscytowana, nie ukrywam bo pierwszy raz w życiu będę mieć dwa koty w domu.

Z drugiej strony zdeterminowałam się , żeby tej kotce wynagrodzić wszystko co przeszła. Mam tylko nadzieję, że ona nie była wyrzucona, tylko się wcześniej komuś zgubiła, lżej by mi było być z gatunku homo sapiens.

Jak zobaczyłam ją na zdjęciu to pomimo tego , że w Krakowie są przecież koty do adopcji, pomyślałam : ta, albo żadna !
To są chyba jakieś czary ;-)

Zastanawiam się nad zakupem miotły :D

Obrazek

Monika_Krk

Post » Czw lis 29, 2012 15:01 Re: Cudna kotka w klatce z depresją.

Żadne czary tylko miłość od pierwszego wejrzenia :1luvu:
Mocno trzymam kciuki za powodzenie akcji!
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

[poprzednia][następna]