Fajnie, ze jestes

Widze, ze Karol z kotami w pelnej symbiozie

Czapka bosska!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Birfanko, z czapkami to ja teraz swiruje na calego - zaby, owieczki, pszczolki, biedronki, zebry, myszki i w ogole co podleci. Fajna z tym zabawa jest.
Dzis upolowalismy stoliczek do salonu - jest lawa, ale uklad mebli mamy taki, ze przydalby sie jakis maly "pomocnik" dla tych, ktorym do lawy daleko. Kupilismy takie cudenko - oczarowalo mnie zdobienie oczywiscie i ta lekkosc wizualna.
Malutki - niespelna pol metra wysoki i mniej wiecej taka sama srednica, ale kazdy skrawek pokryty rzezba lub intarsjami.
kinga w. pisze:Birfanko, z czapkami to ja teraz swiruje na calego - zaby, owieczki, pszczolki, biedronki, zebry, myszki i w ogole co podleci. Fajna z tym zabawa jest.
Dzis upolowalismy stoliczek do salonu - jest lawa, ale uklad mebli mamy taki, ze przydalby sie jakis maly "pomocnik" dla tych, ktorym do lawy daleko. Kupilismy takie cudenko - oczarowalo mnie zdobienie oczywiscie i ta lekkosc wizualna.
Malutki - niespelna pol metra wysoki i mniej wiecej taka sama srednica, ale kazdy skrawek pokryty rzezba lub intarsjami.
kinga w. pisze:Jak ma byc szczesliwy w takim wielkim rondlu? Czapka dobre 5cm za duza.
Moje dziecko chyba szewcem zostanie - chodzi po domu i powtarza w kolko "buta, buta, buta..."
Dzis mial scietke z Futrem - nowe meble okazaly sie swietnym nabytkiem z punktu widzenia koteckow, ktore natychmiast opanowaly spanie na oparciu sofy pod oknem - wygodniejszym od parapetu, a jak sie slonko trafi to juz w ogole mniodzio, dosc ze na oparciu tej sofy zwykle rezyduja 2-3 ogony, a Karol kocha wygladac przez okno stojac na sofie. Dzis dopadl Futro - pociagnal za klaki, odwdzieczyla sie szybkim lisciem. Wyciagnal raczke znow, ona mignela lapka nie uderzajac go jednak. Zastanowil sie, wycignal lapke, ona swoja i tak zostali - dziecko zamarle w namysle, kotka wyczekujaca spokojnie... Karol ustapil.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 156 gości