Nim6..EMIR z guzem w uchu-po operacji, jest DOM u fifi2005!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 26, 2012 17:40 Re: Nim6..Kluseczka po operacji:) Pati w DT :)Klatka potrzeb

trzymam kciuki za Klusię, musi się udać :ok: :ok: :ok: :ok:

a Pati taka dumna :1luvu:
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon lis 26, 2012 19:14 Re: Nim6..Kluseczka po operacji:) Pati w DT :)Klatka potrzeb

moge wypozyczyc klatke!

Dorato

Od: Pt sty 28, 2011 19:07

Post » Pon lis 26, 2012 20:57 Re: Nim6..Kluseczka po operacji:) Pati w DT :)Klatka potrzeb

Dorato pisze:moge wypozyczyc klatke!

Super, dzięki! Przyślij mi proszę na priv numer telefonu.
A Gryzia właśnie rozpoczęła strajk głodowy :cry:
Obrazek

JoannElle

Od: Pt wrz 21, 2012 20:00

Post » Pon lis 26, 2012 22:44 Re: Nim6..Kluseczka po operacji:) Pati w DT :)Klatka potrzeb

Ivarova pisze:proszę o trzymanie kciuków za Malucha - jutro z samego rana jedziemy do dr Jagielskiej.
Klusia od niedzieli jest smutna,kaszle,węzły trochę powiększone, apetyt cały czas spada... boję się, że odzywają się jakieś powikłania po operacji.boję się, że trzeba będzie zacząć walkę od początku, bo zachowuje się tak jak na początku - siedzi mi na kolanach, śpi ze mną, chowa się do łóżka na długie godziny...wszyscy znający Klusię wiedzą, że ona robi tak gdy się gorzej czuje. boję się, że to może być co poważnego - a przecież wszyscy mieliśmy nadzieję, że to już ostatnia prosta dla Maluszka...boję się, że znów potrzebne będzie intensywne leczenie, a jestem chwilowo pod kreską.

nie chcę tu nikogo obarczać tymi troskami i mam nadzieję, że panikuję bez powodu, ale patrzę na nią i widzę jak kaftanik na niej luźno leży a przecież jeszcze w środę ładnie przylegał do boczków.
kciuki mocno potrzebne.

dobrze, że Patinka już bezpieczna - wielkie dzięki!

Gigantyczne kciuki,
może to chwilowy kryzys,
jednak operacja to wielkie obciążenie...
no i może przeciwbólowe przestały działać i coś tam Klunie teraz boli
Klusiek & Ivarova :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dorato pisze:moge wypozyczyc klatke!

Dorato :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto lis 27, 2012 8:10 Re: Nim6..Kluseczka po operacji:) Pati w DT :)Klatka potrzeb

Klusiu, nie wygłupiaj się :ok:

Gdyby Ktoś zechciał wesprzeć finansowo leczenie Kluseczki - tutaj można zakupić wirtualne cegiełki http://allegro.pl/charytatywna-kluseczka-trwa-walka-o-zycie-i2805441153.html

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Wto lis 27, 2012 8:19 Re: Nim6..Kluseczka po operacji:) Pati w DT :)Klatka potrzeb

Klusiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Wto lis 27, 2012 11:43 Re: Nim6..Kluseczka po operacji- jest gorzej :(( Pati w DT

Bardzo czekam na wiadomości o Kluseczce
oby były dobre :ok: :ok: :ok:

mgska pisze:Klusiu, nie wygłupiaj się :ok:

Gdyby Ktoś zechciał wesprzeć finansowo leczenie Kluseczki - tutaj można zakupić wirtualne cegiełki http://allegro.pl/charytatywna-kluseczka-trwa-walka-o-zycie-i2805441153.html
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Wto lis 27, 2012 12:05 Re: Nim6..Kluseczka po operacji- jest gorzej :(( Pati w DT

bardzo bardzo dziękujemy za kciuki;)

niestety Maluch ma jakieś początki przeziębienia - kicha i kaszle. na szczęście bez gorączki i dziwnych szmerów w płucach więc dostałam dziś nową torbę leków, mam podawać i obserwować. rana pooperacyjna goi się rewelacyjnie - "jak na psie":) więc już w piątek będzie można zdjąć szwy. Maluch pewnie najbardziej ucieszy się z tego, że pozbędzie się kaftanika - próbowała go już zlizać, pogryźć, zerwać pazur(k)ami, pozbyć się go zaczepiając o kant kontenera, ściągnąć wijąc się jak piskorz po podłodze i biegając jak szaleniec w nadziei chyba, że samo spadnie. ku rozczarowaniu kitusia kubrak dalej jest.ale kituś się nie poddaje. kituś z bardzo mrocznym i zaciętym wyrazem twarzy knuje ukryty w swojej bazie pod stolikiem na posłanku...kituś z błyskiem w oku planuje pewnie zemstę na mnie za przyodzianie go w znienawidzony kubraczek... kituś jeszcze nie powiedział ostatniego słowa...z tego wszystkiego, w wyniku hiperaktywnych procesów myślowych kitusiowi zdarza się przespać i pół dnia, ale nic to...na razie daje tylko pocałunki śmierci a głupi człowiek cieszy się, że kituś taki miły i buziaki rozdaje...ale to dopóty dopóki...ważne, że plan rozpłatania kubraka i przy okazji Ivarovej powstaje i dojrzewa...powoli dojrzewa w mrocznym umyśle czarnego kitusia...

więc Maluch sobie knuje, ja obserwuje a najważniejsze, że w brzuszku nic się nie dzieje i dzisiaj zjadła już całego applawsa i pół sheby. kciuki więc mile widziane. a najmilej 7 grudnia, gdy spotkamy się z dr Jagielskim i dowiemy jak to tam w końcu z tym guzem - czy aby nie złośliwy.

mam nadzieję, że Patusia już niedługo przyzwyczai się do nowych warunków, zadomowi i sama operacja i powrót do zdrowia będą już tylko formalnością. a potem własny domek;)
Sie warten auf mich am Ende der Nacht...Don Vito - 25.10.2010r.; Helmucik - 05.10.2011r.; Stefan - 28.09.2012r.; Fryc Frycunio - 05.10.2015 r.....

Ivarova

Od: Pon paź 01, 2012 7:27

Post » Wto lis 27, 2012 12:06 Re: Nim6..Kluseczka po operacji- jest gorzej :(( Pati w DT

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lis 27, 2012 12:44 Re: Nim6..Kluseczka po operacji- jest gorzej :(( Pati w DT

Ivarova powinnaś jakiś wątek kryminalny założyć :ok: :ok: :ok:
np. pt Kluseczka i morderczy kaffftanik
coś w stylu:
Arszenik i stare koronki :ok: :ok: :ok:
uwielbiam czytać te relacje
i kiciuki cały czas :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Wto lis 27, 2012 12:53 Re: Nim6..Kluseczka po operacji- jest gorzej :(( Pati w DT

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto lis 27, 2012 13:02 Re: Nim6..Kluseczka po operacji- jest gorzej :(( Pati w DT

Pati zapisana na operację w środę 5 grudnia.
Obrazek

JoannElle

Post » Wto lis 27, 2012 13:49 Re: Nim6..Kluseczka po operacji- jest gorzej :(( Pati w DT

JoannElle pisze:Pati zapisana na operację w środę 5 grudnia.

czyli że biochemia w miarę ok.? :ok: :ok: :ok:

a jak lekarz ocenia ten guzek?
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Wto lis 27, 2012 13:56 Re: Nim6..Kluseczka po operacji- jest gorzej :(( Pati w DT

ruru pisze:
JoannElle pisze:Pati zapisana na operację w środę 5 grudnia.

czyli że biochemia w miarę ok.? :ok: :ok: :ok:

a jak lekarz ocenia ten guzek?

Biochemia bardzo przyzwoita. Co do guzka, to lekarz ocenia, że trzeba go jak najszybciej usunąć, a potem zbadać - oczywiście to zrobimy.
Obrazek

JoannElle

Post » Wto lis 27, 2012 16:57 Re: Nim6..Kluseczka po operacji- jest gorzej :(( Pati w DT

Wielkie kciuki za obie dziewczyny :ok: :ok: :ok: :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

[poprzednia][następna]