a Pati taka dumna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorato pisze:moge wypozyczyc klatke!
Ivarova pisze:proszę o trzymanie kciuków za Malucha - jutro z samego rana jedziemy do dr Jagielskiej.
Klusia od niedzieli jest smutna,kaszle,węzły trochę powiększone, apetyt cały czas spada... boję się, że odzywają się jakieś powikłania po operacji.boję się, że trzeba będzie zacząć walkę od początku, bo zachowuje się tak jak na początku - siedzi mi na kolanach, śpi ze mną, chowa się do łóżka na długie godziny...wszyscy znający Klusię wiedzą, że ona robi tak gdy się gorzej czuje. boję się, że to może być co poważnego - a przecież wszyscy mieliśmy nadzieję, że to już ostatnia prosta dla Maluszka...boję się, że znów potrzebne będzie intensywne leczenie, a jestem chwilowo pod kreską.
nie chcę tu nikogo obarczać tymi troskami i mam nadzieję, że panikuję bez powodu, ale patrzę na nią i widzę jak kaftanik na niej luźno leży a przecież jeszcze w środę ładnie przylegał do boczków.
kciuki mocno potrzebne.
dobrze, że Patinka już bezpieczna - wielkie dzięki!
Dorato pisze:moge wypozyczyc klatke!
mgska pisze:Klusiu, nie wygłupiaj się![]()
Gdyby Ktoś zechciał wesprzeć finansowo leczenie Kluseczki - tutaj można zakupić wirtualne cegiełki http://allegro.pl/charytatywna-kluseczka-trwa-walka-o-zycie-i2805441153.html
JoannElle pisze:Pati zapisana na operację w środę 5 grudnia.
ruru pisze:JoannElle pisze:Pati zapisana na operację w środę 5 grudnia.
czyli że biochemia w miarę ok.?![]()
![]()
![]()
a jak lekarz ocenia ten guzek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 107 gości