Kocie przemiany Na ratunek porzuconym 2013

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lis 25, 2012 11:37 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

I złamałam się. Miałam odłożyć kalendarz do stycznia i cierpliwie czytać jedną historię na miesiąc. I nie wyszło :| Wspaniały, mądry kalendarz :1luvu: Kiedy zaczynamy zapisy na rok 2014? :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Nie lis 25, 2012 11:55 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

...Miałam odłożyć kalendarz do stycznia i cierpliwie czytać jedną historię na miesiąc...

Akurat! Już to widzę. Mało z krzesła nie spadłem! No bez jaj, bez jaj proszę... :ryk: :wink:
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Nie lis 25, 2012 12:04 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Villentretenmerth pisze:...Miałam odłożyć kalendarz do stycznia i cierpliwie czytać jedną historię na miesiąc...

Akurat! Już to widzę. Mało z krzesła nie spadłem! No bez jaj, bez jaj proszę... :ryk: :wink:

No co :ryk: Trzeba kształtować mocny charakter :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Nie lis 25, 2012 12:20 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Melduję, ze kalendarze do mnie dotarły
Super są :)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Nie lis 25, 2012 16:10 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

W piątek otrzymałam zamówione kalendarze, za które bardzo serdecznie dziękuję! :1luvu:
Są przepiękne, bardzo pomysłowo i artystycznie wykonane. Będą na pewno pełnić rolę nie tylko dekoracyjną ale również edukacyjną że przy naszej pomocy z biednego kaczątka rozkwitają pod dobrą opieką przepiękne łabędzie.
Jeszcze raz bardzo dziękuję i Emuś-gwiazdor stycznia również pozdrawia wszystkich!! :kotek:

as_animali

Od: Sob sty 29, 2011 15:06

Post » Nie lis 25, 2012 21:16 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

A propos tych uszkodzonych, dla rozweselenia ;)
http://www.pani-halinka.pl/comic/comic/133-0070/
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Nie lis 25, 2012 21:42 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

as_animali dziękuję pięknie! Całuski dla Emuska w sam czrniutki nochalek :kotek:

Villentretenmerth, Marta_od_Kropeczki :ryk: :ryk: :ryk:

Axa76 pisze:A propos tych uszkodzonych, dla rozweselenia ;)

http://www.pani-halinka.pl/comic/comic/133-0070/
:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon lis 26, 2012 9:52 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Ech... a ja czekam i czekam.... chyba znów będę musiała pójść na pocztę to wtedy się znajdzie... u mnie to tak już jest, że po 2 tygodniach od spodziewanego terminu idę na pocztę i mówię, że nie wyjdę puki się nie znajdzie i wtedy się dopiero przesyłki z całego miesiąca znajdują... :roll: W oczekiwaniu na kalendarz wymyśliłam coś takiego:
-----------------------
W następnym roku można zorganizować punkty odbioru w większych miastach
(siedziby fundacji, zaprzyjaźnione lecznice, ochotnicy) - to obniżyło by koszty wysyłki dla wszystkich :ok:
bo jedna duża paka kurierem jest tańsza niż kilka małych pocztą :!:
poza tym moje stawki na kuriera (firmowe) to koszt około 13-15 zł (brutto; do 30 kg) więc kurier nie jest tak drogi.
Zakładając, że w mieście X jest 20 forumowiczów chcących kalendarze to wychodzi mniej niż 1 zł za wysyłkę !
Jedynie forumowicze musieliby podjechać do kogoś odebrać dany kalendarz.
Oczywiście dla tych co nie chcą wysyłki zbiorczej mogłaby być nadal opcja wysyłki pocztą dostępna :-)

Tańsze kalendarze (w sensie kalendarz + wysyłka) to więcej sprzedanych kalendarzy ! Bo nie każdego stać na zakup kalendarza za 40 zł ale już za 20-30 zł jest to wydatek bardziej realny. Dycha to jest 3-5 kocich puszek :)

Pomysł na szerszą skalę ale do zrealizowania ! Tak działa np. sklep Merlin.
----------------------
Rybcie - mogłabyś sprawdzić tak dla samej statystyki ile osób kupiło kalendarz z danego miejsca ??

nanillia

Od: Pt mar 09, 2012 11:10

Post » Pon lis 26, 2012 11:50 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Dziś odebrałam kalendarz .... PIĘKNY :1luvu: życzę aby w następnym roku były te kalendarze jeszcze jeszcze bardziej popularne :!:
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Pon lis 26, 2012 12:24 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Załamka z tymi wysyłkami, ale Gosiu, taka prawda, jak włożysz w tą kopertę kartonową, a trafi w ręce barana, to i tak zegnie.
Ja w tamtym roku wysyłałam około 100 kalendarzy A3 i też w kopertach bąbelkowych, usztywnione teczkami papierowymi, nie miałam sygnału ze dotarły zniszczona, kwestia na kogo trafi na poczcie :roll:

A zostały jeszcze jakieś kalendarze, czy już wszystkie sprzedane?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lis 26, 2012 12:40 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Kurde, już się boję. U mnie chodzi baran. Tłamsi przesyłki swołocz...
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Pon lis 26, 2012 13:55 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

I ja mam kalendarz :D
Dziękuję :ok:
Doszedł w stanie całkiem całkiem :ok:
W ogóle fajny jest :D
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Pon lis 26, 2012 18:22 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Villentretenmerth pisze:Kurde, już się boję. U mnie chodzi baran. Tłamsi przesyłki swołocz...

jeszcze nie doszła 8O :( ? sprawdzę Twoją przesyłkę, wysłana 1. turą, tj. we wtorek, powinna już być :(. dam znać.

Gosiaa - tak, sprzedane wszystkie. :ok:. Nawet mała lista rezerwowa jest, obawiam się, że nie wystarczy dla wszystkich :(. Tych zgłoszeń o uszkodzeniu były 2, albo 3 chyba, teraz Bagienka. Ale jedno to sprawa ewidentnego bałwana listonosza, który zgiął kalendarz wpół wpychając do skrzynki. Reszta - trudno powiedzieć czy w dalszej drodze czy już bezpośrednio do domu.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pon lis 26, 2012 18:31 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Dziś odebrałam. Bardzo jestem zadowolona :) Trzymając w ręku kopertę zastanawiałam się, jak można ją pozginać. Kalendarz jest dobrze zapakowany i rzeczywiście tylko tłumok jakiś musiał wpaść na taki fatalny pomysł.
Kalendarz jest śliczny! Obejrzałam razem z moimi futrami, im też się podoba :) Ja się wzruszyłam czytając...
Dziękuję bardzo!

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon lis 26, 2012 19:27 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

rybcie pisze:
Villentretenmerth pisze:Kurde, już się boję. U mnie chodzi baran. Tłamsi przesyłki swołocz...

jeszcze nie doszła 8O :( ? sprawdzę Twoją przesyłkę, wysłana 1. turą, tj. we wtorek, powinna już być :(. dam znać.

- przesyłka czeka na poczcie :ok: - zobacz PW. Niech zgadnę: nie dostałeś awizo :evil:. U mnie też tak jest: nagle pojawia się awizo powtórne, ale pierwszego jakoś nie było :roll:... ech... Pocieszenie jest takie, że może listotłamsocz nie miał jej w ogóle w rękach :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

[poprzednia][następna]