Moderator: Estraven
Amica pisze:Zdolna ta Paulinka. Moje dzieci tak nie potrafią
Ewo, nie potrafię Ci doradzić. Każde słowo, które do Ciebie napisałam jest prawdą i mogę je powtórzyć. Jest mi bardzo przykro, że jestem powodem Twojego dyskomfortu, ale uważałam, że powinnam Cię poinformować, jak potoczyła się sprawa.kussad pisze:Mam dylemat osobisty - dostałam zaproszenie do złożenia wizyty w pewnej hodowli i muszę przemyśleć co zrobię... czy na znajomość ma wpłynąć sytuacja, która rozgrywała się poza mną i udać że o niczym nie wiem.... łamię się - narazie udaję że zaproszenia nie widzę ale długo mi się nie uda - jest na moim wątku..., na którym kiedyś muszę się odezwać![]()
ASK@ pisze:Myślę,że postawienie sprawy jasno załatwi całą sprawę.Nie ma co owijać "w bawełne". Wiesz i tyle.
To moje zdanie.Jestem zawsze za tym by wszystko wyjasnić
.
Mnie osobiście też jest bardzo przykro.Narobiłam szumu w około malców szukając im ratunku.A one umarły.
Boli mnie także i to,że na FB nawet słowo od opiekunki nie padło co dalej z kociakami się dzieje.Co sie stało. A powinno.
Ewuś ale ty nie czuj się winna. Nie powinnaś.
hanelka pisze:ASK@ pisze:Myślę,że postawienie sprawy jasno załatwi całą sprawę.Nie ma co owijać "w bawełne". Wiesz i tyle.
To moje zdanie.Jestem zawsze za tym by wszystko wyjasnić
.
Mnie osobiście też jest bardzo przykro.Narobiłam szumu w około malców szukając im ratunku.A one umarły.
Boli mnie także i to,że na FB nawet słowo od opiekunki nie padło co dalej z kociakami się dzieje.Co sie stało. A powinno.
Ewuś ale ty nie czuj się winna. Nie powinnaś.![]()
Tak Ewo, to nie Twoja wina, że tak się stało. To nie Asi wina. Chciała pomóc i zrobiła wszystko, co mogła, żeby maluszki mogły być bezpieczne.
Ja czuję się winna, bo nie zapaliła mi się w głowie żadna czerwona lampka, żaden dzwonek nie zabrzęczał. Intuicja poszła spać.
Maluszki nie żyją.
Boli mnie zupełny brak zainteresowania losem trzeciego malca. Zupełny brak kontaktu w czasie podejmowania TEJ decyzji. I potem.
I tego nigdy nie odżałuję...ASK@ pisze:Wiem wiem.Przykre jest to,że wszystkie malce by tam trafiły gdyby na FB dom się nie zgłosił.I nie oferował DS w razie dogadania się zwierzaków. Wygrał z "moim" tymczasem.
Beza cudna
hanelka pisze:Wczoraj zaszczepiłam... DIABEŁKA!!!![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 122 gości