Kardamon i przyjaciele, Tymczasy...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lis 24, 2012 8:57 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy szuk 7 - pp :(

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob lis 24, 2012 19:24 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy szuk 7 - pp :(

Zdolna ta Paulinka. Moje dzieci tak nie potrafią :mrgreen:
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Sob lis 24, 2012 19:39 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy szuk 7 - pp :(

Amica pisze:Zdolna ta Paulinka. Moje dzieci tak nie potrafią :mrgreen:

moje też nie :evil: chyba je wyślę na szkołę do hanelki :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lis 26, 2012 10:51 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy szuk 7 - pp :(

Helenka poszła dziś na salony...
W dniu, kiedy dołączą Gremliny i Lusia, przyjdzie mi się wyprowadzić... :strach:
Tymczasem idę złapać za ścierę i na kolana! Niech się Paulinka chichra, że mi się pupa nie mieści ;) :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon lis 26, 2012 11:42 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy szuk 7 - pp :(

Aniu prześlicznie :1luvu:
Mam dylemat osobisty - dostałam zaproszenie do złożenia wizyty w pewnej hodowli i muszę przemyśleć co zrobię... czy na znajomość ma wpłynąć sytuacja, która rozgrywała się poza mną i udać że o niczym nie wiem.... łamię się - narazie udaję że zaproszenia nie widzę ale długo mi się nie uda - jest na moim wątku..., na którym kiedyś muszę się odezwać :( :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lis 26, 2012 12:36 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy szuk 7 - pp :(

kussad pisze:Mam dylemat osobisty - dostałam zaproszenie do złożenia wizyty w pewnej hodowli i muszę przemyśleć co zrobię... czy na znajomość ma wpłynąć sytuacja, która rozgrywała się poza mną i udać że o niczym nie wiem.... łamię się - narazie udaję że zaproszenia nie widzę ale długo mi się nie uda - jest na moim wątku..., na którym kiedyś muszę się odezwać :( :oops:
Ewo, nie potrafię Ci doradzić. Każde słowo, które do Ciebie napisałam jest prawdą i mogę je powtórzyć. Jest mi bardzo przykro, że jestem powodem Twojego dyskomfortu, ale uważałam, że powinnam Cię poinformować, jak potoczyła się sprawa. :(
Obrazek

hanelka

Post » Pon lis 26, 2012 12:40 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy szuk 7 - pp :(

Haniu bardzo dobrze zrobiłaś.... na ten temat ze sobą od samego początku nawet od chwili pojawienia się maluszków nie zamieniłyśmy ze sobą słowa... :| kontakt bezpośredni już dawno dużo wcześniej się rozluźnił chociaż mieszkamy bardzo blisko :|
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon lis 26, 2012 12:53 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy szuk 7 - pp :(

Myślę,że postawienie sprawy jasno załatwi całą sprawę.Nie ma co owijać "w bawełne". Wiesz i tyle.
To moje zdanie.Jestem zawsze za tym by wszystko wyjasnić
.
Mnie osobiście też jest bardzo przykro.Narobiłam szumu w około malców szukając im ratunku.A one umarły.
Boli mnie także i to,że na FB nawet słowo od opiekunki nie padło co dalej z kociakami się dzieje.Co sie stało. A powinno.

Ewuś ale ty nie czuj się winna. Nie powinnaś.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon lis 26, 2012 13:05 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy szuk 7 - pp :(

ASK@ pisze:Myślę,że postawienie sprawy jasno załatwi całą sprawę.Nie ma co owijać "w bawełne". Wiesz i tyle.
.
Mnie osobiście też jest bardzo przykro.Narobiłam szumu w około malców szukając im ratunku.A one umarły.
Boli mnie także i to,że na FB nawet słowo od opiekunki nie padło co dalej z kociakami się dzieje.Co sie stało. A powinno.

:!:
Tak Ewo, to nie Twoja wina, że tak się stało. To nie Asi wina. Chciała pomóc i zrobiła wszystko, co mogła, żeby maluszki mogły być bezpieczne.
Ja czuję się winna, bo nie zapaliła mi się w głowie żadna czerwona lampka, żaden dzwonek nie zabrzęczał. Intuicja poszła spać.
Maluszki nie żyją.
Boli mnie zupełny brak zainteresowania losem trzeciego malca. Zupełny brak kontaktu w czasie podejmowania TEJ decyzji. I potem.
Obrazek

hanelka

Post » Pon lis 26, 2012 13:17 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy szuk 7 - pp :(

hanelka pisze:
ASK@ pisze:Myślę,że postawienie sprawy jasno załatwi całą sprawę.Nie ma co owijać "w bawełne". Wiesz i tyle.
.

:!:
Tak Ewo, to nie Twoja wina, że tak się stało. To nie Asi wina. Chciała pomóc i zrobiła wszystko, co mogła, żeby maluszki mogły być bezpieczne.
Ja czuję się winna, bo nie zapaliła mi się w głowie żadna czerwona lampka, żaden dzwonek nie zabrzęczał. Intuicja poszła spać.
Maluszki nie żyją.
Boli mnie zupełny brak zainteresowania losem trzeciego malca. Zupełny brak kontaktu w czasie podejmowania TEJ decyzji. I potem.

Aniu Ty też nie czuj się winna! W ten sposób żaden zwierzak nie znalazłby nowego domu :( Nie wszystko da się przewidzieć. Najbardziej boli brak chociażby słowa wyjaśnienia do Najbardziej Zaangażowanych - do Was. Ja? - mnie tam mogła wcale nie zauważyć, że też tam byłam i interesowałam się maluszkami. :(
Jak czuje się ostatni maluszek i gdzie jest?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon lis 26, 2012 13:29 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy szuk 7 - pp :(

Trzecia dziewczynka - Niunia vel Beza czuje się świetnie. Jest w dt u innej osoby (Asiu, Ty wiesz u kogo :) ) razem z dwójką rodzeństwa, które miało to szczęście, że złapało się później i poszło gdzie indziej. Maluchy są coraz piękniejsze i szukają domków.

To jest Beza

Obrazek

A to jej rodzeństwo. Króweczka Balbinka i pingwinek Ptyś

Obrazek Obrazek
Obrazek

hanelka

Post » Pon lis 26, 2012 13:33 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy szuk 7 - pp :(

Wiem wiem.Przykre jest to,że wszystkie malce by tam trafiły gdyby na FB dom się nie zgłosił.I nie oferował DS w razie dogadania się zwierzaków. Wygrał z "moim" tymczasem.
Beza cudna :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon lis 26, 2012 13:38 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy szuk 7 - pp :(

ASK@ pisze:Wiem wiem.Przykre jest to,że wszystkie malce by tam trafiły gdyby na FB dom się nie zgłosił.I nie oferował DS w razie dogadania się zwierzaków. Wygrał z "moim" tymczasem.
Beza cudna :1luvu:
I tego nigdy nie odżałuję...
Beza cudna. Mała szczęściara
Obrazek

hanelka

Post » Nie gru 02, 2012 12:14 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy szuk 7 - pp :(

Wczoraj zaszczepiłam... DIABEŁKA!!! :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek

hanelka

Post » Nie gru 02, 2012 14:03 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy szuk 7 - pp :(

hanelka pisze:Wczoraj zaszczepiłam... DIABEŁKA!!! :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Jak?
Ciastusiu i Haskellku [*]

Discordia

Od: Nie sie 12, 2007 12:34

[poprzednia][następna]