leży jedna czarna bestia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:I nie powiedz czasem że Cię łapka boliJa już przy moich kotach często używam kociego języka, nawet kiedyś na psa wołałam kici kici. Ktoś może pomyśleć żw wariatka, ale kto z kim przestaje............
meg11 pisze:iwoo1 pisze:I nie powiedz czasem że Cię łapka boliJa już przy moich kotach często używam kociego języka, nawet kiedyś na psa wołałam kici kici. Ktoś może pomyśleć żw wariatka, ale kto z kim przestaje............
Mó brat był lepszy. Na córkę znajomych, która podeszła do drzwi zawołał kici kici odejdż od drzwi
Cała prawda o kobietach!
Nie czytam żadnych instrukcji.
Wciskam guziki, aż zadziała.
Nie potrzebuje alkoholu, żeby narobić sobie obciachu. I bez alkoholu daję radę:-)
Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"!
Najpiękniejsze słowa świata: "Idę na zakupy"
Nie mam żadnych dziwactw! To są "special effects"!
Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane kości!
Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera!
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej - na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne.
To nie jest żaden tłuszcz! To "erotyczna powierzchnia użytkowa"!
Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu....a potem uczynił ziemię okrągłą.
Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała leżeć teraz na plaży!"
Tak tak...my kobiety jesteśmy bowiem jedyne w swoim rodzaju...
puszatek pisze:bo ja mam tylko jedno łóżko i jeden pokój to nie mają większego wyboru![]()
ja nawet w grobie sobie nie poleżę...będzie kremacja
kocurzyca41 pisze:puszatek pisze:bo ja mam tylko jedno łóżko i jeden pokój to nie mają większego wyboru![]()
ja nawet w grobie sobie nie poleżę...będzie kremacja
Tiaa.A na urnie z prochami będzie siedział spasiony kocur.....![]()
Wybacz Basiu ten durny dowcip...to zboczenie zawodowe....
puszatek pisze:a to często mi się zdarza...taki koci język u ludzkiego wetażałuję tylko, że moja wetka nie leczy ludzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: włóczka i 122 gości