Wiosenna norka u Alienorka - Julinka w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 25, 2012 20:18 Re: Norka u Alienorka; Koi [*]

Rukia :1luvu: , Leon :P

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lis 26, 2012 11:32 Re: Norka u Alienorka; Koi [*]

Wczoraj od popołudnia i dziś Fuks nie wymiotował - oby utrzymał się ten trynd. Towarzystwo śliczne i miziaste (no, prócz Justina, który miziaka ma głęboko ukrytego), poleca się łaskawej pamięci. Jakby byli chętni na nich to prócz Rukii i Kotori wszystkie mogą iść do domów :wink: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lis 26, 2012 11:43 Re: Norka u Alienorka; Koi [*]

Za trynd :ok:
i za domy :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon lis 26, 2012 11:50 Re: Norka u Alienorka; Koi [*]

Nareszcie foteczki :P
Wszystkie kociaste ładne ale Cielitek cudowny :1luvu:

hanelka pisze:Za trynd :ok:
i za domy :ok:

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon lis 26, 2012 15:20 Re: Norka u Alienorka; Koi [*]

Piękne Kociszcza oj piękne :D
Marzenko dbaj o siebie Kochana
za Wasze zdrowie :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro lis 28, 2012 16:32 Re: Norka u Alienorka; Koi [*]

Załapałam coś w rodzaju grypy jelitowej (ligtowa, bo bez 39C i nie leci z dwóch końców tylko jednego). Koty dobrze to znoszą - dzięki temu i Rukia i Fuks mogły się wyprzytulać do woli. Okazało się, że surowy cyc z kuraka budzi w Cielu tygrysa, lamparta oraz smilodona - warczał póki nie połknął ostatniego kawałeczka. Rozumiem jak dostał przy innych, ale jak zamknęłam się z nim w łazience i z mięsem, na mnie też warczał, mimo że nie zrobiłam najmniejszego ruchu w celu zabrania mu jedzonka 8O . Zjadł taką porcję jak dorosłe, brzuszek był spory, ale jakby było jeszcze to też by zjadł, przepaścioł jeden :1luvu: . Jedną z moich wizyt w łazience w całości przemruczał rozciągnięty na moich nogach. Na inną się nie załapał, bo Julinka była szybsza - nawet jej nie przeszkadzało, że momentami składałam się w dwoje :o .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pt lis 30, 2012 8:13 Re: Norka u Alienorka; Koi [*]

Fuks się nam zakatarzył - dostał Unidox, większą dawkę betaglukanu i na kontrolę w poniedziałek. Katar nie przeszkodził mu pożreć porcji mokrego swojego i połowy Rukii, podobnie jak szaleć z piłeczką. I robić mi i Ali z rak jesień średniowiecza przy podawaniu leków. Ciekawe kiedy młodą znów zapytają czy się nie tnie :roll: .
Przepis na czystą miseczkę? Do miseczki nałożyć odrobinę recovery i zamknąć z Cielem w łazience - po 2 minutach będzie się błyszczeć.
Muszę znów zamówić Kotori obróżkę z feromonami bo zaczyna powoli autyzować, choć nadal lubi występować w roli etoli :D
A poza tym wszyscy dobrze się mają :ok:

Alienor

Post » Pt lis 30, 2012 8:25 Re: Norka u Alienorka; Koi [*]

Alenorku Ty znowu tak cierpisz :(martwię się Dziewczyna o Ciebie
no nieżle ten Cilito szaleje z jedzonkiem ,ładny apetyt ma Synek
ale Fiksik chyba większy :)
z tym pytanie o cięcie to ja mam ciągle,az mi głupio bo Lekarz nawet proponował napisac oświadczenie że nie będę sobie krzywdy robiła 8O
Kurcze głupio mi bo obróżke nam posłałaś a teraz sama potrzebujesz
Trzymam za Was kciuki mocno :ok:

Kociama

Post » Pt lis 30, 2012 9:16 Re: Norka u Alienorka; Koi [*]

Kociamo - co jakiś czas zamawiam 2 obróżki dla Kotori (po to, by nie płacić za kuriera). Mia dostała zapasową więc tylko trochę przyspieszyło to fakt zamawiania - i tyle. Jakbym nie mogła, to bym nie wysyłała, a tak to luzik.
Fuks to dorosły kocurek, Cielito maleństwo - ale obaj mają to samo uwielbienie dla jedzenia :D No i są podobnie ubarwieni, choć Ciel jest jaśniejszy i mniejszy - no i ma inne problemy zdrowotne niż Fuks :roll: .
Nie jest tak źle - załapałam już osłabionego wirusa, więc "umierałam" tylko 1,5 dnia. Nie wylądowałam też pod króplówką w szpitalu - znaczy wszystko jest OK, ot trafiła się pomniejsza choróbka i tyle. :ok:

Alienor

Post » Pt lis 30, 2012 9:19 Re: Norka u Alienorka; Koi [*]

Ty to jesteś twardziel Marzenko :ok:
ale dbaj o siebie proszę

Kociama

Post » Sob gru 01, 2012 21:33 Re: Norka u Alienorka; Koi [*]

Ja durna jestem - najpierw zgłosiłam się na dyżur na Kociej Chatce, a potem (w piątek) zjadłam pół babeczki i kawalątek murzynka. Efektów się domyślacie - funkcjonuję dziś między jedną wizytą a drugą i brzuch znów boli :evil: . Ale dało radę, dyżur odwaliłam, zakupy domowe też i kuwetowe porządki oraz 2 prania - ale zaraz wlezę do łóżka z Rukią boku i będę klęła swoją piątkową głupotę. A już się tak ładnie leczyłam...
Ale co innego chciałam napisać - oprócz skoczności małpki Ciel potrafi też naśladować grzecznego psa - wczoraj jak go wrzuciłam do łazienki na karmienie (żeby RESZTA mogła spokojnie zjeść), gdy weszłam tam z puszką zastałam cudowny widok - Ciel wykonywał perfekcyjne "waruj" z miską między łapkami i pyszczkiem na jej obrzeżu - w pełnej gotowości do jedzenia :lol: .
Dobranoc ciocie i wujku :kotek: .

Alienor

Post » Pon gru 03, 2012 7:38 Re: Norka u Alienorka; Koi [*]

Zostaliśmy zapomniani w zasypanym śniegiem Sosnowcu :( .

Alienor

Post » Pon gru 03, 2012 8:04 Re: Norka u Alienorka; Koi [*]

A w życiu :D po prostu w tych ciemnościach się chyba nikomu nic nie chce :roll:
Czy to co piszesz znaczy, że te okruchy ciastek zrobiły Ci coś na tę chorobę jelitową?? Ty uważaj na siebie bardziej, co?
Ucałowania dla Cielątka :D

Nie mogę pisać bo mi Migdał lezy na nadgarstku i myszy swoim doopskiem i macha ogonem na ptaszki w balkonowym teatrzyku :roll:

W radiu właśnie powiedzieli, że gdzieś są korki przez śniegi. W Polsce, bo w Rosji to ponoć od piątku stoją w jakimś korku śnieżnym... 8O
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon gru 03, 2012 10:14 Re: Norka u Alienorka; Koi [*]

morelowa pisze:A w życiu :D po prostu w tych ciemnościach się chyba nikomu nic nie chce :roll:
Dokładnie!
Te podstępne ciasteczka, zawsze się tak zdradliwie uśmiechają. A potem... :(

A Cieluś jest bossski :D
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon gru 03, 2012 10:43 Re: Norka u Alienorka; Koi [*]

Też zaglądam :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]