Czytałam wczoraj na fb chyba

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marta-po pisze:Gdy mój białaczkowy Czesio[*] zachorował to robiłam mu rtg. I też okazało się, że miał kulkę śrutową pod paszką.
puszatek pisze:gdzie ja byłam przez tyle stron![]()
agula76 pisze:
mówili tez o tym wczoraj w wiadomościach...tego zwyrodnialca to bym ....
ale kociak ma siłe woli życia![]()
dla lekarzy i wetów ze mu dali szanse zyc a nie od razu go uśpili
Iwonko jak Tigrusia, Frotusia??? o nie pytam bo wiem ze reszta ma sie znakomicie
iwoo1 pisze:agula76 pisze:
Iwonko jak Tigrusia, Frotusia??? o nie pytam bo wiem ze reszta ma sie znakomicie
Tigrunia jest jeszcze zapłakana, dostaje zastrzyki, które dzielnie znosi a są bolesne. Kiedy ją wezmę na ręce, mała mruczy z zachwytu, jest rozkoszna![]()
Frocia już dzisiaj nie ma temperatury, zmierzę jej jeszcze po południu. Pomału robi się taka, że muszę uważać aby jej nie nadepnąć, kręci się wokół nóg, włazi a laptopa, i muszę ją popieścić, bo nie popuściMam nadzieję, że najgroźniejsze już minęło. Jutro jadę z nią do Lupusa, zabiorę również Tigrę, niech ją obejrzą, tak dla pewności. Martwię się o tego na działkach.
agula76 pisze:iwoo1 pisze:agula76 pisze:
Tigrunia jest jeszcze zapłakana, dostaje zastrzyki, które dzielnie znosi a są bolesne. Kiedy ją wezmę na ręce, mała mruczy z zachwytu, jest rozkoszna![]()
Frocia już dzisiaj nie ma temperatury, zmierzę jej jeszcze po południu. Pomału robi się taka, że muszę uważać aby jej nie nadepnąć, kręci się wokół nóg, włazi a laptopa, i muszę ją popieścić, bo nie popuściMam nadzieję, że najgroźniejsze już minęło. Jutro jadę z nią do Lupusa, zabiorę również Tigrę, niech ją obejrzą, tak dla pewności. Martwię się o tego na działkach.
Iwonko...tez sie martwie ....cały czas o nim mysle bo jego stan jest najgorszy:(....ta niemoc ,bezsilnosc mnie dobija...z drugiej strony Tigra gdyby została to zarobaczenie i te oczy:( wirus by ja dobił ...juz ma zmiany nieodwracalne na jezyczku to co by bylo z okiem![]()
Frotka ...nie chce myslec co by było z nia gdyby Karolina jej nie zlapała...
co robic z tym chorzutkim z działek:(
iwoo1 pisze:agula76 pisze:iwoo1 pisze:agula76 pisze:
Iwonko...tez sie martwie ....cały czas o nim mysle bo jego stan jest najgorszy:(....ta niemoc ,bezsilnosc mnie dobija...z drugiej strony Tigra gdyby została to zarobaczenie i te oczy:( wirus by ja dobił ...juz ma zmiany nieodwracalne na jezyczku to co by bylo z okiem![]()
Frotka ...nie chce myslec co by było z nia gdyby Karolina jej nie zlapała...
co robic z tym chorzutkim z działek:(
Też już nie mam pomysłu, cały czas chodzi mi po głowie klatka łapka. Dziewczyny z KP pożyczyły wczoraj ode mnie jedną, drugą mam w piwnicy.
Ale nawet jak się złapie, co z nim zrobić? ja już nie mam gdzie, widziałaś sama. Łączyć z podleczonymi to nie jest dobry pomysł. Przydał by się jakiś DT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości