Maru minami przypomina TygRysia od urwiniu, a to jest komplement
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Marcelibu, aż cofnęłam sie do fotek Meo ...
Masz rację - podobni, choć Meonik bez białych dodatków - wierzę, że wspomnienia wracają kiedy patrzysz na fotki Maru
Nie ma zwykłych burasów, nie ma zwykłych kotów - każdy jest inny, niepowtarzalny!
Avian pisze:To jeszcze na dobranoc ostatnie fotki z garażu naburmuszonego "makowca"
Znowu? Musisz wciąż świecić po oczach?![]()
Villentretenmerth pisze:Czyli Maru będzie "wychodzący"? No cóż, dotąd też był... Może wreszcie ktoś go pokocha tak "na zabój", na zawsze i da mu dom. To przepiękny kot. Pan Kot. Ciacho z makiem i pazurkami. Z miłoscią w oczach. Komu? Komu?? Komu???
----------------------------------------------------------------------------------------
Ja szalenie boję się o swoje koty. Nie wychodzą. Choroby, pasożyty, samochody, przemyslowa okolica. I mentalność środowiska... Źli ludzie... Nie wychodzą. Coś za coś.
Ale pilnują drzwi. Ja też pilnuję. Wiem, coś im zabrałem, za to mają spokojne życie. "Mniejsze zło"? Długo już myślę o tym. Tęsknią za światem, za przestrzenią - to widać - często siedzą w oknach. Jestem egoistą?
amyszka pisze:On jest bardzo fotogeniczny i wygląda na słodkiego misia![]()
![]()
Villentretenmerth pisze:Długo już myślę o tym. Tęsknią za światem, za przestrzenią - to widać - często siedzą w oknach. Jestem egoistą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 54 gości