OTW7-Żuk[*]Dziki dzik-może Piotruś? Zuzinka w DS:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 21, 2012 20:45 Re: OTW7-Żuk[*]kiciaki...s.63.Mała MI i Misza w DS :)

TŻ-ta cmoknij w czółko. Koniecznie :D :torte:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw lis 22, 2012 7:51 Re: OTW7-Żuk[*]kiciaki...s.63.Mała MI i Misza w DS :)

Hania66 pisze:Najserdeczniejsze życzenia dla Janusza :surprise: :partygirl: :balony: :flowerkitty:

Twojemu Januszowi też życzymy naj,naj... :1luvu:

Dzięki za życzenia.Przekażę, ucałuję, powtórzę o "dbaniu o ogonki" i takie tam.

Maleńtasy odkryły drapak. Miś to odważny chłopczyk i wybiegł w te pedy na przedpokój.Deczko sie tylko krygując Maszeńka, delikatna i płocha siedziała w koszyczku i tylko zerkała wielkimi oczyskami na dziwny świat. Oboje w odpowiednich momentach robiły z siebie liche szczoty .Dziś rankiem,przed pracą troszke je wypuściłam. Szalały jak wiewióry na ciocinym drpaczku.Lepiej jedzą i lepiej śpią jak wybiegają się.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lis 22, 2012 9:30 Re: OTW7-Żuk[*]kiciaki...s.63.Mała MI i Misza w DS :)

ojej, a ja spóźnione-zagapione, ale serdeczne życzenia wysyłam :flowerkitty:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw lis 22, 2012 9:41 Re: OTW7-Żuk[*]kiciaki...s.63.Mała MI i Misza w DS :)

Ja zagapiłam się jeszcze bardziej :oops: - wszystkiego najlepszego dla TZ - jest wyjątkowy :ok: :ok: :ok:
Czuję się średnio doinformowana - u kogo w DS mieszka Masza i Misza - piszesz o nich tak jakby byli u Was :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lis 22, 2012 9:47 Re: OTW7-Żuk[*]kiciaki...s.63.Mała MI i Misza w DS :)

kussad pisze:Ja zagapiłam się jeszcze bardziej :oops: - wszystkiego najlepszego dla TZ - jest wyjątkowy :ok: :ok: :ok:
Czuję się średnio doinformowana - u kogo w DS mieszka Masza i Misza - piszesz o nich tak jakby byli u Was :oops:

Podziekować i przecałuję wszystkie życzenia.

Ruda Masza i czarny Miś (nie Misza) są jeszcze u nas.
Mała Mi i Misza biegają już w jednym domku.I mają się dobrze. W weekend ogarnę foty z DS.Chyba ogarnę. To wkleję.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 22, 2012 15:53 Re: OTW7-Żuk[*]kiciaki...s.63.Mała MI i Misza w DS :)

ASK@ pisze:
kussad pisze:Ja zagapiłam się jeszcze bardziej :oops: - wszystkiego najlepszego dla TZ - jest wyjątkowy :ok: :ok: :ok:

Podziekować i przecałuję wszystkie życzenia.

Ruda Masza i czarny Miś (nie Misza) są jeszcze u nas.
Mała Mi i Misza biegają już w jednym domku.I mają się dobrze. W weekend ogarnę foty z DS.Chyba ogarnę. To wkleję.

Brawo! :1luvu: :ok: :ok:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw lis 22, 2012 20:27 Re: OTW7-Żuk[*]kiciaki...s.63.Mała MI i Misza w DS :)

Obrazek
słodkiego rychłego łykendu :piwa:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw lis 22, 2012 21:24 Re: OTW7-Żuk[*]kiciaki...s.63.Mała MI i Misza w DS :)

zuzzik pisze:Obrazek
słodkiego rychłego łykendu :piwa:

Ciekawe, czy zebra dostrzegła wreszcie ten piątek. Uśmiałam się niesamowicie. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pt lis 23, 2012 13:42 Re: OTW7-Żuk[*]kiciaki...s.63.Mała MI i Misza w DS :)

:ryk: :ryk: :ryk:
Ej, Zuza...

To i ja rozweselę was opisem kolejnych wpadek blondinki znaczy się mnie. :?

Trafiło się to w tym tygodniu. Rano. Zmęczona byłam i ledwo żywa. Oczki z trudem otwarłam, mało bystro oporządziłam koty domowe ,naszykowałam kotom dzikawym i poleciałam jak rasowa latawica dzwoniąc garami do bezdomniaków. Po powrocie zebrałam michy domowych, pozmywałam i przetarłam podłogę włączajac nos do akcji ,ogarłam wstępnie kuwety.Bo nie wstępnie a dokładnie robi to TŻ :mrgreen: I polazłam pod prysznic zmyć trudy ciemnego poranka i nabrać lśnienia. Potem nabrałam kremu na paluszki by cerze nadać odpowiedniej konsystencji. Smarując skórę przemkło mi przez głowę,że jakiś dziwny jest :roll: .Jednak pracowicie wklepałam go w policzki i szyję prawie łabędzią. Jakoś spojrzałam na tubkę mimochodem...No tak Clotrimazolum na twarz mi trafiło. 8O Obok tubka wit.A leży i się śmieje.Zmyłam pracowiecie buzię i szyję prawie łabędzią. Nabrałam nowy krem, położyłam na czoło i pomyślałam,że on jakiś dziwny...A tubka z wit.A dalej się śmieje. :roll:
Podobno piorun nie uderza 2 razy w to samo miejsce ale są wyjątki co do kremu. :mrgreen:
Z podziwu nad sobą długo jeszcze wyjść nie mogłam.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 23, 2012 13:54 Re: OTW7-Żuk[*]kiciaki...s.63.Mała MI i Misza w DS :)

Dobre :twisted: :ryk:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lis 23, 2012 14:05 Re: OTW7-Żuk[*]kiciaki...s.63.Mała MI i Misza w DS :)

Asiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pomyliły mi się imiona wszystkich koteczków a zwłaszcza ostatnio zapatrzyłam się w czarne z wiadomych względów :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 23, 2012 16:10 Re: OTW7-Żuk[*]kiciaki...s.63.Mała MI i Misza w DS :)

ASK@ pisze::ryk: :ryk: :ryk:
I polazłam pod prysznic zmyć trudy ciemnego poranka i nabrać lśnienia. Potem nabrałam kremu na paluszki by cerze nadać odpowiedniej konsystencji. Smarując skórę przemkło mi przez głowę,że jakiś dziwny jest :roll: .Jednak pracowicie wklepałam go w policzki i szyję prawie łabędzią. Jakoś spojrzałam na tubkę mimochodem...No tak Clotrimazolum na twarz mi trafiło. 8O Obok tubka wit.A leży i się śmieje.Zmyłam pracowiecie buzię i szyję prawie łabędzią. Nabrałam nowy krem, położyłam na czoło i pomyślałam,że on jakiś dziwny...A tubka z wit.A dalej się śmieje. :roll:
Podobno piorun nie uderza 2 razy w to samo miejsce ale są wyjątki co do kremu. :mrgreen:

Jesteś jedyna i niepowtarzalna :ryk: :ryk: uśmiałam się jak nigdy :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pt lis 23, 2012 17:13 Re: OTW7-Żuk[*]kiciaki...s.63.Mała MI i Misza w DS :)

Ja też sie ześmiałam. Jestem gapa i tyle.Mało rogarnięta też niekiedy jestem.Mam wpadki różniste i dobrze,że mnie rozśmieszają bo inaczej to tylko paść i rączki załamać trzeba by było.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 23, 2012 18:59 Re: OTW7-Żuk[*]kiciaki...s.63.Mała MI i Misza w DS :)

ASK@ pisze::ryk: :ryk: :ryk:
Ej, Zuza...

To i ja rozweselę was opisem kolejnych wpadek blondinki znaczy się mnie. :?

Trafiło się to w tym tygodniu. Rano. Zmęczona byłam i ledwo żywa. Oczki z trudem otwarłam, mało bystro oporządziłam koty domowe ,naszykowałam kotom dzikawym i poleciałam jak rasowa latawica dzwoniąc garami do bezdomniaków. Po powrocie zebrałam michy domowych, pozmywałam i przetarłam podłogę włączajac nos do akcji ,ogarłam wstępnie kuwety.Bo nie wstępnie a dokładnie robi to TŻ :mrgreen: I polazłam pod prysznic zmyć trudy ciemnego poranka i nabrać lśnienia. Potem nabrałam kremu na paluszki by cerze nadać odpowiedniej konsystencji. Smarując skórę przemkło mi przez głowę,że jakiś dziwny jest :roll: .Jednak pracowicie wklepałam go w policzki i szyję prawie łabędzią. Jakoś spojrzałam na tubkę mimochodem...No tak Clotrimazolum na twarz mi trafiło. 8O Obok tubka wit.A leży i się śmieje.Zmyłam pracowiecie buzię i szyję prawie łabędzią. Nabrałam nowy krem, położyłam na czoło i pomyślałam,że on jakiś dziwny...A tubka z wit.A dalej się śmieje. :roll:

Boskie :mrgreen: :mrgreen:

Ja też blondynka i najlepszy numer odwaliłam w wakacje ;)

W schronisku odbyła się wymiana drzwi, no ale że źle się czas jakoś nałożył to do wieczora niedokończona była ścianka (dopiero po dwóch stronach i to nie do sufitu no i oczywiście drzwi niet).
Na co ja palnęłam: "Wiesz co, to weź zamuruj to jeszcze kawałek do góry i zwijamy się do domu, żaden kretyn się nie będzie tamtędy przeciskał".
Nieeee, skąd, wejdzie przez inną dziurę 2x1 metr :ryk:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt lis 23, 2012 20:15 Re: OTW7-Żuk[*]kiciaki...s.63.Mała MI i Misza w DS :)

Jest nas trochę gap na świecie. Właśnie sie dowiedziałam,ze wszelkie maile w sprawie adopcji wysyłałam na konto...kancelarii adwokackiej bo pomylono się w podaniu maila.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]