Przepraszam za spóźnione życzonka.Wszystkiego Najlepszego zdróweczka pełno

Wcieło mi Wasz wątek z zakładek

A że ja ostatnio mało wiedziałam jak się nazywam to wyszło co wyszło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Oliwki?A co to takiegoooo? Nigdy tego nie widziałam...
Inka rozczarowana swoją niewiedzą
Takie małe, zielone, okrągłe, pyyyyszne....
Duża tego nie kupuje, nawet dla siebie
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Oliwki?A co to takiegoooo? Nigdy tego nie widziałam...
Moi Duzi też za rzadko kupująTwierdzą, że to przeze mnie, bo nie mogą normalnie zjeść. Że niby jestem namolny i jak poczuję zapach oliwek to próbuję wejść im do ust
![]()
kiche_wilczyca pisze:a ja chciałem się poskarżyć![]()
Duzi wczoraj zabrli mi mój ukochany monitor![]()
Mam ich pogryźć czy nasikać do butów za karę??
Zdołowany Lord
agusialublin pisze:Ceść Ciotecki Tofane![]()
A co tam u Was słychować? Jak Wase milusińskie z ogonkami?![]()
Ciekawska KOKO
Myszolandia pisze:Hej Słodziaki![]()
![]()
![]()
Przepraszam za spóźnione życzonka.Wszystkiego Najlepszego zdróweczka pełno![]()
![]()
![]()
Wcieło mi Wasz wątek z zakładeknie wiem czemu,jestem pewna,że u Was codziennie jestem,a tu zonk
![]()
A że ja ostatnio mało wiedziałam jak się nazywam to wyszło co wyszło![]()
![]()
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Oliwki?A co to takiegoooo? Nigdy tego nie widziałam...
Moi Duzi też za rzadko kupująTwierdzą, że to przeze mnie, bo nie mogą normalnie zjeść. Że niby jestem namolny i jak poczuję zapach oliwek to próbuję wejść im do ust
![]()
Lilka Mrau pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Oliwki?A co to takiegoooo? Nigdy tego nie widziałam...
![]()
A Złoś nie wykazuje żadnego zainteresowania oliwkami Oo, dalam mu jedna to chwilke turlal po podlodze i zostawil .
kussad pisze:Bardzo proszę trzymajcie za mnie kciuki od wieczora... Duża mówi że mnie zacznie głodzić, ma wielką tremę zwłaszcza od czasu choroby Mikusia[*] przed wszelkimi narkozami i ludzi i zwierząt i boi się...![]()
![]()
Jak pamiętacie wtedy po jakimś leku u Mikusia[*] ujawniła się padaczka, która jak wiecie nie reagowała na żadne leki....Wczoraj nie chciałem załatwić się do pustej kuwetki i Duża dziś chce chodzić za mną i mnie podglądać i dać moje siu... przy okazji wizyty do zbadania...
![]()
Moja Duża zwłaszcza od przedwczoraj chodzi po domu i wącha jak Choco czyli tropiąca suczka. Najbardziej spodobało mi się przerobienie owsa w doniczce w kuchni na kuwetkę i wcale nie przerwałem gdy Duża na mnie krzyknęła... Duży gdy wszedł do kuchni natychmiast zaczął pociągać nosem i krzyczeć na Dużą co tutaj się stało.... Nawet Duży gdy mnie zaczął czuć mówi że termin "Akcji K" cokolwiek to znaczy ma wyznaczyć natychmiast... Podobno nawet czuł rano moją kuwetkę a do niego często przychodzą znajomi i krzyczy na dużą a ja nie wiem dlaczego![]()
![]()
Nie wiem gdzie zniknął ten owies... nawet z kosza na śmieci....
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: marivel, Silverblue i 10 gości