Kocie przemiany Na ratunek porzuconym 2013

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lis 22, 2012 18:16 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Witam,
melduję że do mnie też juz dotarło to cudo.
Wielkie dzięki dla wszystkich o WIELKIM SERCU od pomysłodawcy i wykonawcy po kocio-ludzką ekipę pakowaczy :wink:
Zdjęcia piękne, historie wzruszające no i ten ujmujący wiersz na pierwszej stronie......MISTRZOSTWO.

natawojtek

Od: Wto paź 04, 2011 8:28

Post » Czw lis 22, 2012 19:14 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Kalendarze dotarły.
Na szczęście w dobrym stanie.
Są piękne!
Bardzo dziękuję
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Czw lis 22, 2012 21:29 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

yes yes yes
ja ja ja
da da da
ano ano ano
oui oui oui

PIĘKNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lis 22, 2012 23:28 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

A ja chciałam dodać, że odwiedziłam dziś Miss Maja - Mrówkę. Jest śliczna, zadbana, w doskonałej kondycji, milutka, kontaktowa, przytulaśna, a futerko lśniące, że achjej.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pt lis 23, 2012 10:28 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Do mnie też przesyłka dotarła!

Dziękuję za super kalendarz :1luvu:
ObrazekObrazek

asiak

Od: Wto lis 01, 2005 12:42

Post » Pt lis 23, 2012 10:30 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Kalendarze dotarły w całosci - dzięki :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt lis 23, 2012 11:35 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Kalendarze dotarły, dziękuję, są piękne , oczywiście znów się poryczałam czytając te historie. Ktoś tu na forum wspomniał o wierszu na pierwszej stronie, jest po prostu nieziemsko prawdziwy, jeszcze raz dzięki, że takie kalendarze powstały a ja byłam w gronie wybranych , które mogły je kupić :1luvu:

anka22

Od: Wto wrz 09, 2008 11:47

Post » Pt lis 23, 2012 12:38 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

dotarły i do nas :ok: :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lis 23, 2012 13:19 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Dotarł do mnie kalendarz, jest cudny !

Tylko poczta go trochę wygniotła, barany jedne, ale już naprostowałam :D

EwaKa

Od: Pt cze 22, 2012 12:15

Post » Pt lis 23, 2012 14:10 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Do mnie też dotarł (odebrałam z poczty) i też zniszczony - został złożony na pół. Papier nie jest w tragicznym stanie, ale druciki się pogięły i nie da się prostu powiesić, ciężko się otwiera.
Mam takie pomysły na następne pakowanie:
- naklejka "pod żadnym pozorem nie zginać"
- do środka zamiast pasków kartonu, które się zgięły bez problemu, kawałki np. cienkiej sklejki czy czegoś w tym stylu, a nawet patyk - tego nie da się zgiąć, trzeba złamać.

Ależ mnie wkurzył ten listonosz (akurat mamy nowego, beznadziejny jest).
Ostatnio edytowano Pt lis 23, 2012 14:22 przez Axa76, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt lis 23, 2012 14:18 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Do mnie właśnie dotarł, na szczęście nie uszkodzony. Mam fajną panią listonoszkę - ofiarnie niosła przesyłkę pod pachą, bo nie wiedziała co jest w środku i nie chciała zniszczyć upychając do torby.
A kalendarz - przecudny! :1luvu:

Aaaśka

Od: Śro sty 19, 2011 22:57

Post » Pt lis 23, 2012 14:25 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Axa76 pisze:Do mnie tez dotarł (odebrałam z poczty) i też zniszczony - został złożony na pół. Papier nie jest w tragicznym stanie, ale druciki się pogięły i nie da się prost powiesić, ciężko się otwiera.
- do środka zamiast pasków kartonu, które się zgięły bez problemu, kawałki np. cienkiej sklejki czy czegoś w tym style, a nawet patyk - tego nie da się zgiąć, trzeba złamać.

strasznie mi przykro. Dotychczas nie było nigdy problemów :cry:. Widocznie format robi swoje :roll: . Sklejka fajna, jasne. Patyk mógłby z kolei porysować kalendarz. Ale tych kalendarzy wysyłam ok. 150 sztuk, skąd ja bym to wzięła :strach: . Już kartony zbierałam w pracy jak głupia wiele tygodni, żeby mieć to usztywnienie :roll:. Koledzy mi pomagali nieść do samochodu, tyle tych pudeł było. Myślę, że trzeba będzie kupić w przyszłości takie tekturowe koperty kartonowe, które się składa samodzielnie. Trudno, 3 PLN więcej w kosztach przesyłki, ale większa pewność...
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pt lis 23, 2012 14:35 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Następnym razem dopłacę do paczki ;) Może paczkomistrz nie zniszczy :)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt lis 23, 2012 15:05 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

Przesyłka odebrana. U mnie na szczęście listonosz był rozumniejszy, bo podpisałam oświadczenie o poleconych do skrzynki ...

Wierszyk cudny, uwielbiam kocią poezję Klimka. Lubię cytować pewien cytat, który jest przy wierszu "Żeby":
Kot został przysłany na ten świat, aby obalić dogmat, że wszystko
zostało stworzone po to, aby służyć człowiekowi.

No i w ogóle uwielbiam wiersz "Żeby" :)

Brzózka

Od: Pt sie 31, 2007 22:46

Post » Pt lis 23, 2012 16:26 Re: Kocie Przemiany Kalendarz 2013 - WYSYŁKA trwa!

rybcie pisze:
Axa76 pisze:Do mnie tez dotarł (odebrałam z poczty) i też zniszczony - został złożony na pół. Papier nie jest w tragicznym stanie, ale druciki się pogięły i nie da się prost powiesić, ciężko się otwiera.
- do środka zamiast pasków kartonu, które się zgięły bez problemu, kawałki np. cienkiej sklejki czy czegoś w tym style, a nawet patyk - tego nie da się zgiąć, trzeba złamać.

strasznie mi przykro. Dotychczas nie było nigdy problemów :cry:. Widocznie format robi swoje :roll: . Sklejka fajna, jasne. Patyk mógłby z kolei porysować kalendarz. Ale tych kalendarzy wysyłam ok. 150 sztuk, skąd ja bym to wzięła :strach: . Już kartony zbierałam w pracy jak głupia wiele tygodni, żeby mieć to usztywnienie :roll:. Koledzy mi pomagali nieść do samochodu, tyle tych pudeł było. Myślę, że trzeba będzie kupić w przyszłości takie tekturowe koperty kartonowe, które się składa samodzielnie. Trudno, 3 PLN więcej w kosztach przesyłki, ale większa pewność...

Słuchajcie, na głupotę ludzką nie ma lekarstwa. Przesyłka jest duża i sztywna, zgiąć ją jest ciężko. Kim trzeba być, żeby zrobić coś takiego? Albo tępym idiotą, albo złośliwym gburem. Albo jedno i drugie. Jasne, napis typu "ostrożnie, nie zginać" jest jak najbardziej zasadny, ale jak ktoś zechce coś zniszczyć, to zniszczy. Przykre jest to, że ktoś taki może pracować w usługach. Ja bym chociaż poszła do kierowniczki poczty i poskarżyła się, niech namierzy półgłówka z danego rejonu i choć trochę go obsztorcuje.
Ja też podpisałam zgodę na wkładanie poleconych do skrzynki, ale z uwagi na format przesyłki mój pan listonosz pofatygował się na 4. piętro bez windy. Uprzejmy człowiek z mózgiem.

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

[poprzednia][następna]