Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia.Sasza pisze:Czemu organizacja pożytku publicznego nie zachowuje podstawowych standardów (gromadzi w jednym pomieszczeniu stado nieszczepionych kociąt)? Proszę sprawdzić, jaką kasę kosi TOZ z 1 procenta. Jedna szczepionka w hurcie to ok. 15 zeta... Przykro mi, ale będę interweniować w Zarządzie Głównym TOZ
toz-police pisze:Ide spac bo jutro czeka mnie kolejny bardzo ciezki dzien, ale dam rade bo wiem, ze koty mnie potrzebuje i nie wazne, ze jestem przeziebiona i slaba, kogo to obchodzi ????
wiesiaczek1 pisze:TOZ Police - obchodzicie mnie, trzymajcie się mocno, robicie dobrą robotę , pozdrawiam
agula76 pisze:Zofia.Sasza pisze:Czemu organizacja pożytku publicznego nie zachowuje podstawowych standardów (gromadzi w jednym pomieszczeniu stado nieszczepionych kociąt)? Proszę sprawdzić, jaką kasę kosi TOZ z 1 procenta. Jedna szczepionka w hurcie to ok. 15 zeta... Przykro mi, ale będę interweniować w Zarządzie Głównym TOZ
Zofia głową muru nie przebijesz ...tez jestem tego zdania....i tez mi sie to nie podoba ...ale to nie tylko TOZ- to jest nagminne...nie bede przytaczac przykladów....ale rece mi opadaja ...jak po panleukopeni 3 tyg a na kociarnie przyjmowany mały nieszczepiony kociak , drugi kociak schorowany- z zapaleniem pluc....ludzie tak nie mozna ...wszystko trzeba robic z głowa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: label3, Marmotka i 60 gości