Kochana Tereniu, nie udalo mi sie wejsc do dziewiatki wybranych. Mysle, ze dzwoniliby do mnie gsyby tak było. Wyniki mialy byc 12-go. Nic nie szkodzi, ze nie wybrali. Konkurencja silna. Moze komu innemu sposrod nas sie udalo, mam nadzieje. Ja glosowalabym na Madallene(MIKROPSY). tRZEBA SPRAWDZIC LISTE.
Pinokio wiesz jak to jest -pomoze ktos czlowiekowi -to od razu wielkie halo.azwierzetom-to wiekszosc galy wybalusza ,no bo jak to -przeciesz one duszy nie maja!To zaslugi w niebie nie ma!!!!Afuterka dusze maja !!! i to lepsza niz niejeden czlowiek-to ze na dwoch nogach chodzi-nie znaczy ze z dobroci slynie! Dlatego HIP HIP HURA I W GORE PINOKIA!!!!!!!!! T
25 listopada minie dokładnie rok jak PATMOL napisała pierwszy post o Wólce i kotach ( ludziach takoż) w potrzebie... Może na jakie piwko z tej okazji się skrzykniemy
To juz rok!!!Zrobilyscie mile Panie ogromna prace.Gdyby nie to ,zginelibysmy my i zwierzaki!przez ten rok TZ trzy razy wyrwal sie tej z kosa,ja-dwa. A teraz spokojnie ,pomalutku sobie zyjemy.Moze jeszcze i my komos sie przydamy.A na kufelek chetnie bysmy sie wybrali-tylko gdzie?