i mam jeszcze pytanie ...czy nie posiadacie podbieraka lub siatki do łapania dzikusków??? klatka łapka odpada:(
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kropeczka13 pisze:nie gniewajcie ale "mi sie wydaje"...a to już upłyną rok
http://www.youtube.com/watch?v=buD0yCmx ... laynext=11
muszę albo chcę o NIEJ przypominać PRZEPRASZAM
gosiakot pisze:Uprzejmie zawiadamiam , że w dniu dzisiejszym stowarzyszenie opieki nad zwierzętami Nadzieja na Dom w Sosnowcu postanowieniem sądu rejestrowego w Katowicach uzyskało status organizacji pożytku publicznego. Oznacza to ,że 1 % odpisów z podatku dochodowego za rok 2012 może wpływać bezpośrednio na konto Nadziei na Dom. To wielki sukces stowarzyszenia, które zaledwie we wrześnie 2010 uzyskało wpis do krajowego rejestru sądowego.
Żeby uzyskać status OPP trzeba było załatwić niewyobrażalną ilość formalności i wykazać 2 lata nieprzerwanego działania, które dla NND upłynęło zaledwie 15.09.2012 r. To wielki sukces stowarzyszenia
JADZIA .Pamiętajmy o tych , których już nie ma wśród nas , ale pracowali na ten sukces , nigdy ich nie zapomnimy.
sorki - poprawiałam błędy pisarskie popełnione z wrażenia.
gosiakot pisze:Uprzejmie zawiadamiam , że w dniu dzisiejszym stowarzyszenie opieki nad zwierzętami Nadzieja na Dom w Sosnowcu postanowieniem sądu rejestrowego w Katowicach uzyskało status organizacji pożytku publicznego. Oznacza to ,że 1 % odpisów z podatku dochodowego za rok 2012 może wpływać bezpośrednio na konto Nadziei na Dom. To wielki sukces stowarzyszenia, które zaledwie we wrześnie 2010 uzyskało wpis do krajowego rejestru sądowego.
Żeby uzyskać status OPP trzeba było załatwić niewyobrażalną ilość formalności i wykazać 2 lata nieprzerwanego działania, które dla NND upłynęło zaledwie 15.09.2012 r. To wielki sukces stowarzyszenia
JADZIA .Pamiętajmy o tych , których już nie ma wśród nas , ale pracowali na ten sukces , nigdy ich nie zapomnimy.
Kropeczka13 pisze:nie gniewajcie ale "mi sie wydaje"...a to już upłyną rok
http://www.youtube.com/watch?v=buD0yCmx ... laynext=11
muszę albo chcę o NIEJ przypominać PRZEPRASZAM
Cookie1706 pisze:
edit: A i jeszcze co do Wesołka to zrobił mu sie jakiś strupek na prawym boku, chyba po zastrzyku
agula76 pisze:rozliczam co roku PIT równiez swoim klientom:) ...poprosze nr krs
i mam jeszcze pytanie ...czy nie posiadacie podbieraka lub siatki do łapania dzikusków??? klatka łapka odpada:(
Anett84 pisze:Tereniu,a którego kotka dziś ta Pani wzięła?:)
Mara S pisze: Teresa w przedsionku zdrowej jest Twój sweter/poncho. A co z tą niską szafką, o której kiedyś wspominałaś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 223 gości