Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bo innych nie makropkaXL pisze: koty sa szlachetne !
bulba pisze:A ja dzisiaj dostałam info, że dwa piękne 6-cioletnie kocurki norweskie leśne poszukują domku
bulba pisze:A ja dzisiaj dostałam info, że dwa piękne 6-cioletnie kocurki norweskie leśne poszukują domku
Szura-najmysi mama pisze:bulba pisze:A ja dzisiaj dostałam info, że dwa piękne 6-cioletnie kocurki norweskie leśne poszukują domku
6 letnie? były kocurami kryjącymi chyba i nie mogą sie dogadać z nastepcą pewnieTo zawsze jest dylemat w hodowli
kropkaXL pisze:bulba pisze:A ja dzisiaj dostałam info, że dwa piękne 6-cioletnie kocurki norweskie leśne poszukują domku
![]()
![]()
biedne koty!-kolejny dramat!!!!
kropkaXL pisze:bulba pisze:A ja dzisiaj dostałam info, że dwa piękne 6-cioletnie kocurki norweskie leśne poszukują domku
![]()
![]()
biedne koty!-kolejny dramat!!!!
Maciejka Pierwsza pisze:Dobry wieczór Kasiu![]()
Nauczyłam się podawać antybiotyk doustnie.
Dziś widać radość i energię jeszcze większą(!) Mam nadzieję że tak zostanie. Dziś odwiedziła mnie moja koleżanka Kasia, która jest posiadaczką 2 kocich znajd. Długo je leczyła, bo też się lizały aż do ran. Tylko że one miały wszoły! I jak zobaczyła Maciejkę i jego obrażenia to powiedziała,że panikuję, że wcale to źle nie wygląda, daje tydzień na zagojenie. Nic nie ropieje, czysta ranka niewielka. Kasia wrzuciła antybiotyk Maciejkowi do ust i po godzinie inny kotTak mnie uspokoiła. A tachałam ją ze sobą przez 40 minut w korkach z przesiadkami. Zachwycona że to taki towarzyski, budyniowy kocurek
. I mniej sie drapie. Wybawił się z nami. Teraz ponownie przemyłam mu rankę i posmarowałam maścią.
I widzę poprawę, ale nie chcę zapeszać...
ale tak cichutko się cieszę![]()
ciiiii
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], Bubuś8435, FAST WebCrawler [Crawler], Google [Bot], Google Feedfetcher, MSN [Bot], MSNbot Media i 159 gości