Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 22, 2012 21:08 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Ona jest przepiękna!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lis 22, 2012 21:10 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Dziękuję Kasiu :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw lis 22, 2012 21:14 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Ale za co :?: :?: -ja stwierdziłam fakt-to nie komplement!
Kocham SIB-y!
A mam dachówki :? (no Klara taka troszkę w typie rasy, bo mama była SIB-ką w/g słów poprzedniego opiekuna)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw lis 22, 2012 21:17 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

A ja MCO, a też mam dachóweczki! Ale szlachetne. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lis 22, 2012 21:22 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Bożenko-bo wszystkie koty sa szlachetne !
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lis 22, 2012 21:23 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

A ja dzisiaj dostałam info, że dwa piękne 6-cioletnie kocurki norweskie leśne poszukują domku :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lis 22, 2012 21:24 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Dachóweczkę też mam :D
kropkaXL pisze: koty sa szlachetne !
Bo innych nie ma :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Czw lis 22, 2012 21:28 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Tak wiem :D -Ciotunię :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lis 22, 2012 21:32 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

bulba pisze:A ja dzisiaj dostałam info, że dwa piękne 6-cioletnie kocurki norweskie leśne poszukują domku :(

6 letnie? były kocurami kryjącymi chyba i nie mogą sie dogadać z nastepcą pewnie :cry: To zawsze jest dylemat w hodowli :twisted:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Czw lis 22, 2012 21:33 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

bulba pisze:A ja dzisiaj dostałam info, że dwa piękne 6-cioletnie kocurki norweskie leśne poszukują domku :(

:( :( :( biedne koty!-kolejny dramat!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lis 22, 2012 21:37 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Szura-najmysi mama pisze:

6 letnie? były kocurami kryjącymi chyba i nie mogą sie dogadać z nastepcą pewnie :cry: To zawsze jest dylemat w hodowli :twisted:

Nie, one miały domek na swoją wyłączność, bardzo się kochają, ale coś się stało. Nie wiem jeszcze dokładnie, o co chodzi, że tracą dom :(
Obrazek

bulba

Post » Czw lis 22, 2012 21:37 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Dobry wieczór Kasiu :D
Nauczyłam się podawać antybiotyk doustnie.
Dziś widać radość i energię jeszcze większą(!) Mam nadzieję że tak zostanie. Dziś odwiedziła mnie moja koleżanka Kasia, która jest posiadaczką 2 kocich znajd. Długo je leczyła, bo też się lizały aż do ran. Tylko że one miały wszoły! I jak zobaczyła Maciejkę i jego obrażenia to powiedziała,że panikuję, że wcale to źle nie wygląda, daje tydzień na zagojenie. Nic nie ropieje, czysta ranka niewielka. Kasia wrzuciła antybiotyk Maciejkowi do ust i po godzinie inny kot :) Tak mnie uspokoiła. A tachałam ją ze sobą przez 40 minut w korkach z przesiadkami. Zachwycona że to taki towarzyski, budyniowy kocurek :). I mniej sie drapie. Wybawił się z nami. Teraz ponownie przemyłam mu rankę i posmarowałam maścią.
I widzę poprawę, ale nie chcę zapeszać...
ale tak cichutko się cieszę :) :ryk:
ciiiii

Maciejka Pierwsza

Od: Nie lis 04, 2012 12:38

Post » Czw lis 22, 2012 21:39 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

kropkaXL pisze:

Końca tym dramatom nie będzie, niestety :(
Obrazek

bulba

Post » Czw lis 22, 2012 21:41 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

kropkaXL pisze:

Dziewczyny, tu na dwoje baba wróżyła....

Bo jeśli wyciachać kocura który przewodzil w stadzie i przyjąć nowego jajecznego to najczęściej robi sie dramatycznie dla tego wyciachanego :twisted: Następca leje go niemiłosiernie, a i on nie jest dłużny. Więc trzeba wybrać mniejsze zło dla kota.
Ja jak ciachnę Mimiego to nie wezme już nastepcy kryjącego bo boję sie bójek :|
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Czw lis 22, 2012 21:45 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Maciejka Pierwsza pisze:Dobry wieczór Kasiu :D
Nauczyłam się podawać antybiotyk doustnie.
Dziś widać radość i energię jeszcze większą(!) Mam nadzieję że tak zostanie. Dziś odwiedziła mnie moja koleżanka Kasia, która jest posiadaczką 2 kocich znajd. Długo je leczyła, bo też się lizały aż do ran. Tylko że one miały wszoły! I jak zobaczyła Maciejkę i jego obrażenia to powiedziała,że panikuję, że wcale to źle nie wygląda, daje tydzień na zagojenie. Nic nie ropieje, czysta ranka niewielka. Kasia wrzuciła antybiotyk Maciejkowi do ust i po godzinie inny kot :) Tak mnie uspokoiła. A tachałam ją ze sobą przez 40 minut w korkach z przesiadkami. Zachwycona że to taki towarzyski, budyniowy kocurek :). I mniej sie drapie. Wybawił się z nami. Teraz ponownie przemyłam mu rankę i posmarowałam maścią.
I widzę poprawę, ale nie chcę zapeszać...
ale tak cichutko się cieszę :) :ryk:
ciiiii

Anusiu, ale to sie podgoi i znów rozdrapie bez kołnierza!-najbardziej swędzi, jak strup przysycha :(
Cieszę się,że Budyś ma werwę i humor! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Maciuś nie ma pasozytów, u niego to musi być co innego!
A!-Aniu-ja sama po sobie wiem,że za wysoka temp. otoczenia i za mała wilgotność zaostrza świąd(przynajmniej u mnie)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]