Maluszek wyrzucony na mróz szuka DS !!! (od strony 39)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 19, 2012 15:57 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Oby tylko Maciuś Kiciuni nie pogonił - fajnie by było jakby razem przebywali bo razem i raźniej i cieplej :) Dzwoniłam do Pana ze złotników sprawdzić co u Pingwinka i kotek ma się dobrze :) Pan się cieszy bo Pingwinek się zrobił samodzielny i nawet trochę przytył :) podałam mu swojego emaila więc jak mi wyśle fotki to wrzuce tu na forum :)

ewik85

Od: Śro kwi 18, 2012 7:50

Post » Pon lis 19, 2012 17:16 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ewik85 pisze:Oby tylko Maciuś Kiciuni nie pogonił - fajnie by było jakby razem przebywali bo razem i raźniej i cieplej :) Dzwoniłam do Pana ze złotników sprawdzić co u Pingwinka i kotek ma się dobrze :) Pan się cieszy bo Pingwinek się zrobił samodzielny i nawet trochę przytył :) podałam mu swojego emaila więc jak mi wyśle fotki to wrzuce tu na forum :)

Chętnie go zobaczę. Zrobiłam też Mambie ogłoszenie z nowymi zdjęciami na tablicy. Ewik jaki jest internetowy adres na info Stargard? Ostatnio mam troszkę więcej czasu i dużo sama się uczę, np. zamieścić ogłoszenie. Zrobiłam też na kociaczek odrębne im ogłoszenia. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pon lis 19, 2012 17:54 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

No, no - Jasiu, brawo :) :1luvu: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pon lis 19, 2012 18:20 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ewik85 pisze:Oby tylko Maciuś Kiciuni nie pogonił - fajnie by było jakby razem przebywali bo razem i raźniej i cieplej :) Dzwoniłam do Pana ze złotników sprawdzić co u Pingwinka i kotek ma się dobrze :) Pan się cieszy bo Pingwinek się zrobił samodzielny i nawet trochę przytył :) podałam mu swojego emaila więc jak mi wyśle fotki to wrzuce tu na forum :)

Chętnie go zobaczę. Gdyby ten pan podał mi też adres e-mail to bym mu wszystkie zdjęcia Pingwinka wysłała, jest on wyjątkowo fotogeniczny. A jak podobała Ci się Mamba dzisiaj? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Wto lis 20, 2012 8:52 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

To jest strona na info stargard http://www.info.stargard.pl/ tylko tam niestety zdjęć nie można wysyłać, ale dużo ludzi tam wchodzi :)
A mamba śliczniutka i ma takie mocno żółtawe oczka :1luvu: co te kociaki widzą w tych drukarkach, moja Tequila też od jakiegoś czasu śpi na drukarce :)

ewik85

Post » Wto lis 20, 2012 20:09 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Brawo, Mamba to Mambol dzisiaj dopiero zauważyłam, że pod ogonkiem ma jajka. Wcześniej tego nie było. Mambol przed chwilą poszedł do swojego domku stałego też kilka ulic dalej tylko w innej dzielnicy.
Pani, moja znajoma wzięła go, bardzo chciała czarnego kota. Mambol będzie miał też kocie towarzystwo. :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Cieszę się bardzo, moje odetchną wreszcie, ale teraz kolej na białego Maćka, też go zabiorę do domku ale chyba dopiero od soboty. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Śro lis 21, 2012 17:48 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

No to się wyjaśniło, dlaczego tak gonił Sisulkę. Cięgnie natura wilka do lasu :)

Brawo Jasiu :) :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

olafen

Post » Śro lis 21, 2012 18:30 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Tamten Pingwinek to też kocurek i on też Sisi ganiał. Moje kocie dziewczynki zadowolone, mogą chrupki jeść kiedy chcą, nikt im nie dokucza, nikt nie wchodzi im w drogę i nie zajmuje miejscóweczkę. :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Śro lis 21, 2012 18:44 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Ale zaraz się Maciek pojawi i znów biedną Sisi będzie gonił, bo on facet a ona taka zgrabna i ładna :) :wink:

olafen

Post » Czw lis 22, 2012 9:42 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

olafen pisze:Ale zaraz się Maciek pojawi i znów biedną Sisi będzie gonił, bo on facet a ona taka zgrabna i ładna :) :wink:

Planuję więc Maćka trzymać w małym pokoiku, tylko w chwilach dobroci i podczas mojej obecności będzie razem. Oczywiście pod pilną obserwacją on będzie. Myślę, że jemu szybko postaramy się o nowe lokum, więc Sisulki wiele nie zestresuje. :lol:
Obrazek

jasia0245

Post » Czw lis 22, 2012 17:34 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Najbardziej jednak cieszę się, że Maciuś nie będzie na tym parkingu :)

olafen

Post » Czw lis 22, 2012 19:42 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Pani Jasiu dzwoniłam dziś do Pani bo chciałam żeby mi Pani pomogła zidentyfikować kotka ponieważ jak wracałam z mdku to podszedł do mnie biało szary kotek i się badzo łasił do mnie i był identyyczny jak Maciek tylko, Maciek ostatnio uciekał przed nami, no i ten kotek był grubszy niż jak ostatnio widziałysmy Macka. On wyszedł z pod tego mostu obok chińskiej. Może pomyliłam z tym co jest do niego podobny ale oczy miał jak Maciek i już sama teraz niewiem :1luvu:

ewik85

Post » Czw lis 22, 2012 21:17 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ewik85 pisze:Pani Jasiu dzwoniłam dziś do Pani bo chciałam żeby mi Pani pomogła zidentyfikować kotka ponieważ jak wracałam z mdku to podszedł do mnie biało szary kotek i się badzo łasił do mnie i był identyyczny jak Maciek tylko, Maciek ostatnio uciekał przed nami, no i ten kotek był grubszy niż jak ostatnio widziałysmy Macka. On wyszedł z pod tego mostu obok chińskiej. Może pomyliłam z tym co jest do niego podobny ale oczy miał jak Maciek i już sama teraz niewiem :1luvu:

Jak wracałam to Maciuś był na parkingu u Kiciuni. To nie był Maciek, to ten większy identycznie podobny do Maćka, ale tam kotów jest ful. Chińczyk wszystkie te koty karmi dlatego są grube.
Obrazek

jasia0245

Post » Czw lis 22, 2012 21:18 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

olafen pisze:Najbardziej jednak cieszę się, że Maciuś nie będzie na tym parkingu :)

Już myślimy jak go złapać, bo bez rodzeństwa jest zagubiony i zdziczał troszkę. :roll:
Obrazek

jasia0245

Post » Pt lis 23, 2012 8:38 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Był łudząco podobny do Macka :) a moja Tequila znów sika na łóżko, wtedy myślałam, że to z zazdrości o maluchy, ale już ich nie ma, a ona znów sika :/ nie mam już siły. Skarciłam ją, ale nie wiem czy to coś pomoże. Za tydzień ide z nią na sterylkę to może sie uspokoi...

ewik85

[poprzednia][następna]