Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewik85 pisze:Oby tylko Maciuś Kiciuni nie pogonił - fajnie by było jakby razem przebywali bo razem i raźniej i cieplejDzwoniłam do Pana ze złotników sprawdzić co u Pingwinka i kotek ma się dobrze
Pan się cieszy bo Pingwinek się zrobił samodzielny i nawet trochę przytył
podałam mu swojego emaila więc jak mi wyśle fotki to wrzuce tu na forum
ewik85 pisze:Oby tylko Maciuś Kiciuni nie pogonił - fajnie by było jakby razem przebywali bo razem i raźniej i cieplejDzwoniłam do Pana ze złotników sprawdzić co u Pingwinka i kotek ma się dobrze
Pan się cieszy bo Pingwinek się zrobił samodzielny i nawet trochę przytył
podałam mu swojego emaila więc jak mi wyśle fotki to wrzuce tu na forum
olafen pisze:Ale zaraz się Maciek pojawi i znów biedną Sisi będzie gonił, bo on facet a ona taka zgrabna i ładna![]()
ewik85 pisze:Pani Jasiu dzwoniłam dziś do Pani bo chciałam żeby mi Pani pomogła zidentyfikować kotka ponieważ jak wracałam z mdku to podszedł do mnie biało szary kotek i się badzo łasił do mnie i był identyyczny jak Maciek tylko, Maciek ostatnio uciekał przed nami, no i ten kotek był grubszy niż jak ostatnio widziałysmy Macka. On wyszedł z pod tego mostu obok chińskiej. Może pomyliłam z tym co jest do niego podobny ale oczy miał jak Maciek i już sama teraz niewiem
olafen pisze:Najbardziej jednak cieszę się, że Maciuś nie będzie na tym parkingu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05 i 77 gości