♥ Niezwykle kochani Piotruś i Emilka proszą o głosy♥

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 21, 2012 20:50 Re: 2 malutkie kociaki z budowy pilnie DT zamarzną!

To jest jeden kot z 4 głowami :ryk: :ryk: :ryk:

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Śro lis 21, 2012 21:02 Re: 2 malutkie kociaki z budowy pilnie DT zamarzną!

7ksieżyc: z barwy do małej krówki jest podobny ale z rysów pyszczka to do tego kocurka dlatego myślę że to faciu.
I osobowość podobna...

piano

Post » Śro lis 21, 2012 23:11 Re: 2 malutkie kociaki z budowy pilnie DT zamarzną!

Dziewczyny super, ze zlapalyscie 5tego malucha slodziutki :1luvu: trzeba teraz szybciutko zlapac ostatniego bo taki samiutki zostal a one takie towarzyskie :D to takie smieszne jak się na kupie ukladaja :D przytulasy :D a wogole to one naprawdę takie sporawe sa niedzwiadki duze koty z nich beda, wet okreslil ile one maja?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw lis 22, 2012 11:47 Re: 2 malutkie kociaki z budowy pilnie DT zamarzną!

i jak tam dzisiejsza łapanka?
Obrazek

Goyka

Post » Czw lis 22, 2012 14:14 Re: 2 malutkie kociaki z budowy pilnie DT zamarzną!

Ja dziś nie zdążę na łapankę, bo dopiero co weszłam do domu. Ciężko będzie Piano samej zabrać cały sprzęt tzn. jeśli złapie malucha to można by spróbować znowu łapać matkę, ale do tego potrzebna i klatka i transporter, trochę przy dużo jak dla jednej osoby. Dzisiaj choć trochę jest cieplej tak mi się zdawało.

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Czw lis 22, 2012 18:45 Re: 2 malutkie kociaki z budowy pilnie DT zamarzną!

Dzisiejsza łapanka: Kocica czarna weszła cała do klatki i nagle mi wyskoczyła kobita 90-letnia z karmą (nie ta Pani karmicielka). Koty oczywiście straciły zainteresowanie. Podeszłam do niej i jej próbuje tłumaczyć ale to do nie niej w ogóle nie docierało.
Ja zła łapaczka, ona dobra z karmą. Prosiłam żeby jak koniecznie musi to po 16 ale według niej nie ona musi teraz a ja sobie mam sobie łapać potem. Generalnie i tak takim ludziom się nie da tego wytłumaczyć. Ona tą karmę położyła a ja zabrałam a ona się obraziła. Poszła w stronę kotów mówiąc co za kraj ta POLSKA kotów karmić nie pozwalają.
Potem koty znikły na parę godzin. O 15 około złapałam ostatniego malca przystawiając klatkę do jego wyjścia z norki.
Trochę się ociągał ale w końcu stwierdził: wow ile jedzenia idę do tej fajowskiej klatki ;). I dziab kotek złapany.
Ale nie wierzyłam myślałam że tego ostatniego to już nie złapię.
Teraz tylko matka i 6-miesięczniak twarde sztuki.

piano

Post » Czw lis 22, 2012 19:06 Re: 2 malutkie kociaki z budowy pilnie DT zamarzną!

To jest chyba kotka.
Ostatnio edytowano Śro sie 26, 2015 10:46 przez piano, łącznie edytowano 1 raz

piano

Post » Czw lis 22, 2012 19:17 Re: 2 malutkie kociaki z budowy pilnie DT zamarzną!

golla: Ten biało-czarny piszczał jak szalony całą noc!

piano

Post » Czw lis 22, 2012 20:18 Re: 2 malutkie kociaki z budowy pilnie DT zamarzną!

Jest duży postęp z ta samica ze w ogóle podchodzi do klatki i nie ucieka jak mnie widzi. Bo przez parę miesięcy ona uciekała gdzie pieprz rośnie na mój widok. A dziś nawet weszła do jedzenia. Szkoda ze ludzie tak przeszkadzają, płoszą ja. Oni potem nie widza martwych kotków bo siedzą w swoich ciepłych mieszkankach...

piano

Post » Czw lis 22, 2012 21:08 Re: 2 malutkie kociaki z budowy pilnie DT zamarzną!

Piano :1luvu: gratulacje !! Slodziaki te kociaki! Teraz trzeba je oswoic i szukac domkow :) ja sponsoruje pakiet ogloszen u Catangel jak tylko kotki beda gotowe :) musisz je troche oblaskawic :) no i Piano nie wybralas koloru kociego breloczka :) 7ksiezyc Ci zrobi w prezencie w nagrode za ciezka prace :) zasluzylas!!
Obrazek

Goyka

Post » Czw lis 22, 2012 21:58 Re: 2 malutkie kociaki z budowy pilnie DT zamarzną!

W nocy mały piszczał i nie dał spać a matki nie chciał nawoływać z transporterka. :(
Fajne te maluchy, tak się przytulają do siebie, może tej nocy jak są razem nie będą piszczeć. Ten miot to chyba same dziewuchy, nie wyobrażam sobie ile by znowu małych narodziły gdyby zimę wszystkie przeżyły. Znowu byłoby 30 kotów. :? Dobrze, że go złapałaś, o jednego mniej, a jak matka interesuje się klatką to i bez małych może się ją dorwie. ten półroczniak wygląda na kocurka, ale lepiej też go ciachnąć, bo przynajmniej będzie trzymał się tego miejsca i złagodnieje.

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Czw lis 22, 2012 22:33 Re: 2 malutkie kociaki z budowy pilnie DT zamarzną!

Mi się tez wydaje ze te ostatnie to 2 dziewuszki, czyli wychodziloby ze tylko 1 rodzynek się wyklul :D we dwoje nie beda już moze plakusiac bo maja siebie :) moze znajda razem domek w dwupaczku :) moim zdaniem jeden kot w domu jest nieszczesliwy :)
Obrazek

Goyka

Post » Pt lis 23, 2012 12:35 Re: 2 malutkie kociaki z budowy pilnie DT zamarzną!

Piano jak minęła noc? 7ksiezyc coś się wczoraj nie odezwałaś, jak zbirki?
Obrazek

Goyka

Post » Pt lis 23, 2012 13:06 Re: 2 malutkie kociaki z budowy pilnie DT zamarzną!

witam mile Panie - tu mąż 7ksiezyc
moja zona wczoraj wyladowała w szpitalu z zapaleniem otrzewnej - jest po operacji ale do niedzieli na sali pooperacyjnej wiec bez dostepu do tel i internetu
prisila bym napisał zebyscie się nie martwily ze taka cisza

z kotkami ok wszytsko :)
7ksiezyc

Post » Pt lis 23, 2012 14:25 Re: 2 malutkie kociaki z budowy pilnie DT zamarzną!

Ojej :( szkoda że takie rzeczy muszą dziać się dobrym ludziom. :(
Szybkiego powrotu do zdrowia 7księzyc.
Złapałam matkę. Ale jestem sparaliżowana strachem że jakoś mi ucieknie nie wiem stoi w pomieszczeniu gospodarczym w klatce...

Jej drugi 6-miesięczniak to podobno dziewczyna więc się cieszę ale nadal umiarkowanie. Będę się mogła dopiero ucieszyć jak bidulka będzie po operacji, nie będzie jakiś komplikacji i złapię jej córkę(??).
Myślę że to energia tego forum pomogła mi ją złapać bo już chciałam wszystko rzucić i się poddać.

piano

[poprzednia][następna]