Yuki i czterech ! rozbójników.Duża robi foty :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 21, 2012 9:03 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Oba charakterne nie chciały odpuścić ;)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro lis 21, 2012 14:57 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Obrazek

Obrazek

Kastor zazwyczaj niczym nie przejmuje się i pcha się wszystkim na głowy :roll:
ale często śpią razem, na kupie jak chomiki :)

Obrazek

Karmelek urządził Oskarowi przymusowe mycie, a Orion :roll: jemu zawsze wszystko jedno :lol: to bardzo ugodowy kotek.

Wczoraj robiłam sałatkę warzywną i koty wszystko podjadały.Marchewka była niesamowita atrakcją przede wszystkim dla Oskara ,ale chyba inne też jadły :)
A jak otworzyłam puszkę z groszkiem to był szał :lol: było polowanie na kuleczki i jedzenie ich.
A jak im smakowało :lol:
Przyznam,że czasem robienie czegoś w kuchni przy nich wszystkich jest trudne :mrgreen:
ale nie potrafię wygonić towarzystwa.
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro lis 21, 2012 15:01 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

:D
cudne opowieści
a ten kosz kotów pełen to prawdziwy delikates :love:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro lis 21, 2012 20:47 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Rany! Aniu! :mrgreen: Ależ Ci się udało je cyknąć w fajnym momencie. :mrgreen:
Cudowne zdjęcia. :ok:
Moje koty nie są zainteresowane żadnymi warzywami. Nigdy nic pochodzenia roślinnego poza owsem nie skubnęły nawet. :roll: No chyba, że winogronka i czereśnie, ale to nie było w celach konsumpcyjnych. :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw lis 22, 2012 0:32 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Czasem uda mi się pstryknąć fajną fotkę,zazwyczaj jest to jedna na kilkanaście :lol:
lubię robić im zdjęcia jak śpią,bo wiadomo cel nieruchomy jest łatwy do zdobycia :wink: a poza tym koty w takich pozach są bardzo słodkie :)

A co do jedzenia to moje koty chyba są w stanie zjeść wszystko :mrgreen: i słowo daję wcale nie głodzę ich :lol:
zresztą widać na fotkach jakie są biedne kotecki :wink:
Obrazek

Annaa

Post » Czw lis 22, 2012 20:57 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Widać, że pięknie utrzymane. :ok: :mrgreen:
Obrazek

selene00

Post » Pt lis 23, 2012 16:44 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Dziś nie o kotach,a o czymś co przed chwilą bardzo poprawiło mi nastrój :)

Widziałam Czerwonego Kapturka :wink:

Takie było moje pierwsze skojarzenie,gdy idąc smutną,szarą ulicą zobaczyłam tę postać :lol: starsza pani,niziutka,okrąglutka
i cała ubrana na czerwono.
Czerwony płaszczyk,czerwone spodnie,buciki,nawet torebka,a na głowie do kompletu czerwony berecik 8)
Daleka jestem od oceniania czyjegokolwiek gustu,zresztą sama też lubię kolor czerwony,ale podziwiam fantazję i odwagę tej damy :mrgreen:

A swoją drogą to dlaczego wszyscy o tej porze roku ubierają się w ciemne ubrania :roll:
Obrazek

Annaa

Post » Pt lis 23, 2012 19:09 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Annaa pisze:A swoją drogą to dlaczego wszyscy o tej porze roku ubierają się w ciemne ubrania :roll:

bo jak jest mokra jesień, wietrzna, z chlapą to łatwiej się pobrudzić, na ciemnym tak nie widać ;) a kurtka wyprana na drugi dzień nie zdąży wyschnąć
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lis 23, 2012 19:18 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

bo aura odbija swe szare piętno na psyche. :wink:
Obrazek

selene00

Post » Pt lis 23, 2012 20:12 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

kiche_wilczyca pisze:bo jak jest mokra jesień, wietrzna, z chlapą to łatwiej się pobrudzić, na ciemnym tak nie widać ;) a kurtka wyprana na drugi dzień nie zdąży wyschnąć

bardzo rozsądne i racjonalne wytłumaczenie :)

selene00 pisze:bo aura odbija swe szare piętno na psyche. :wink:

I właśnie dlatego tak zachwyciła mnie ta pani :)
chyba popędzę do sklepu i kupię sobie czerwony płaszczyk :lol: i jak będzie mnie rozpierać radość życia będę tak paradować i dodawać innym pozytywnej energii :roll: tak jak ten mój dzisiejszy Czerwony Kapturek 8)
Obrazek

Annaa

Post » Pt lis 23, 2012 20:19 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Jaki fajny optymistyczny akcencik :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lis 23, 2012 20:26 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

gosiaa pisze:Jaki fajny optymistyczny akcencik :)

:) :)
Obrazek

Annaa

Post » Pt lis 23, 2012 21:14 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Ha! Dobrać odcienie czerwieni tak by do siebie pasowały, to nie lada wyzwanie. :roll: Ja sobie szminki w tym kolorze dobrać nie umiem. :lol:
Obrazek

selene00

Post » Pt lis 23, 2012 21:26 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Ja też nie umiem :lol: i dlatego używam tylko błyszczyka :wink:

A czerwień jest wciąż modna 8)
Obrazek

Annaa

Post » Pt lis 23, 2012 21:29 Re: Yuki i trzech rozbójników i Kastorek szuka DS-fotki

Dla mnie każda jest za ciepła, albo za ciemna. Takiej karminowej w chłodnej tonacji i nie za ciemnej nie umiem znaleźć. :roll:
Obrazek

selene00

[poprzednia][następna]