Pń : Maru DS, 8-mies Striełka bardzo pragnie domu! Czeka ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 20, 2012 21:31 Re: Maru i kociak- smutni, samotni na działkach :( DT proszę

Żaden z moich działkowych kotów nie reaguje na walerianę :twisted:
Niektóre lubią kocimiętkę - ale nie wszystkie.

Maru nie wie co to waleriana, kocimiętka tez go nie rusza :lol:
Porządny facet, używki mu obce ;)
Bez tego ma dobry nastrój :kotek:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto lis 20, 2012 21:34 Re: Maru i kociak- smutni, samotni na działkach :( DT proszę

a ja tak ściągnełam z koleżanką w zeszłym roku całą kocią rodzinkę ..
starsza sąsiadka zza płota poradziła i sprawdziło się - najpierw pojawila sie mama, a po czasie przyprowadziła maluchy

moja Gina tez olała nowe legowisko pokropione waleriana ale Lilka za to oszalała z radości
może nie dla każdego kota ale spróbowac można
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto lis 20, 2012 21:42 Re: Maru i kociak- smutni, samotni na działkach :( DT proszę

Obrazek

Avian

Post » Wto lis 20, 2012 21:53 Re: Maru i kociak- smutni, samotni na działkach :( DT proszę

Obejrzałam filmik i rozpłynęłam się, jakie cudo, jakie puchate, wielgachne łapiszcza :1luvu: Tyle kota do kochania :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Wto lis 20, 2012 22:00 Re: Maru i kociak- smutni, samotni na działkach :( DT proszę

Obrazek

-My też ćwiczymy. Do siódmych potów.

Robisz cuda z dzikimi kotami. Cuda. :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto lis 20, 2012 22:10 przez Villentretenmerth, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Wto lis 20, 2012 22:05 Re: Maru i kociak- smutni, samotni na działkach :( DT proszę

Maru :1luvu:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro lis 21, 2012 9:16 Re: Maru i kociak- smutni, samotni na działkach :( DT proszę

Avian pisze:Wieczorne ćwiczenia :D

Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=yqFqqp7FOOU

Niesamowity kot :1luvu:

A co do waleriany, to moje piwniczaki też na nią nie reagują, a domowe tak - chyba dlatego, że były nauczone od maleńkości. Hmm, ciekawe.
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)
http://emberiza.deviantart.com/

Obrazek

Pleiades

Od: Czw lip 29, 2004 13:07

Post » Śro lis 21, 2012 9:19 Re: Maru i kociak- smutni, samotni na działkach :( DT proszę

Ach, zaraz się rozpłynę :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 21, 2012 10:04 Re: Maru i kociak- smutni, samotni na działkach :( DT proszę

Marcelibu pisze:
Avian pisze:Zaraz jadę go odebrać po zabiegu.

Napisz zaraz jak wrócisz jaka sytuacja. Bardzo proszę...
I co to były te "wydmuszki".

?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 21, 2012 10:16 Re: Maru i kociak- smutni, samotni na działkach :( DT proszę

Takie jakby małe jajeczka, jakby nie do końca wykształcone (albo wg zasady "organ nie używany zanika" ;) ). Możliwe, ze jednak nie był kastrowany, tylko te niewielkie ilości podogonowe takie sprawiały wrażenie.
Zachowań, zapachu niekastrowanego kocura u Maru nie zauważyłam.
Bez względu na to, czy był kastratem wcześniej czy nie - teraz już w 100% jest unisex :mrgreen:
I nie widać, zeby było mu jakoś przykro z tego powodu :lol:

Kiepsko znosi zamkniecie w klatce - bardzo chce łazić, chce do ludzia, chce zwiedzać ... niestety, nie mam warunków, żeby mógł chodzić luzem nawet w garażu :( Dzisiaj antybiotyk i w sobotę rano wróci do altany.
Obrazek

Avian

Post » Śro lis 21, 2012 10:22 Re: Maru i kociak- smutni, samotni na działkach :( DT proszę

Dzięki za info :D . Czyli cokolwiek to było - ma wyciachane.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 21, 2012 10:27 Re: Maru i kociak- smutni, samotni na działkach :( DT proszę

Marcelibu pisze:Dzięki za info :D . Czyli cokolwiek to było - ma wyciachane.

Tak jest ! :ok:

Maru w ogóle jakby odmłodniał - chodzi bardziej sprężystym krokiem, na wyprostowanych łapkach i nawet wydaje się, że wysmuklał :lol:
Może te zęby i dziąsła go tak męczyły ...
Obrazek

Avian

Post » Śro lis 21, 2012 10:35 Re: Maru i kociak- smutni, samotni na działkach :( DT proszę

Avian, a co z fejsbukiem?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 21, 2012 10:35 Re: Maru i kociak- smutni, samotni na działkach :( DT proszę

...Kiepsko znosi zamkniecie w klatce - bardzo chce łazić, chce do ludzia, chce zwiedzać...

Heh. Całkiem jak moje. Też często pilnują drzwi (również tych od lodówki :wink:). A bardziej wścibskiego i ciekawskiego kota niż Albert to jeszcze w życiu nie widziałem. Wlezie absolutnie wszędzie. I dzięki tej swojej otwartości czy ufności wyszperał sobie dom.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Śro lis 21, 2012 11:11 Re: Maru i kociak- smutni, samotni na działkach :( DT proszę

Erin pisze:Avian, a co z fejsbukiem?

Zrobiłam Biełce, ale kompletnie nie wiem, co z tym fantem dalej zrobić :oops:

http://www.facebook.com/events/383612838386793/

Czy w wydarzeniu można jakiś album zdjeć zrobić? Czy po prostu wklejać fotki na tablicy wraz z opisem?
Obrazek

Avian

[poprzednia][następna]