Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Marta, mam takie prześcieradło podgumowane, z wierzchu coś w rodzaju frotte, nie przemoknie, nie szeleści, da się prać w temp.95 stopni.Mniejsze tego typu "posłanka" też mam.Wysłać?
marta-po pisze:W zakładzie nie ma już miejsca karmienia kotów. Właściciel dziś z pianą na pysku zażądał uprzątnięcia dozowników na karmę w ciągu 15 minut, strasząc, że inaczej je spali. Kotów jest bardzo mało. Podejrzewamy, że reszta została zabita.Jedzenie dziś położyłyśmy nieopodal pod starą dziurawą szopą. Koty są zdezorientowane, ale przyszły w to miejsce jeść. Miejsce złe bo tam psy ze wsi biegają. Będą wyżerać i płoszyć koty. Ale innego miejsca nie ma. Będę próbowała łapać te koty, ale nie bardzo mam miejsce, gdzie je trzymać. Mam dwie tymczaski w kocim pokoju. Burasia już zaszczepiona, ale Zojka szczepienie będzie miała we wtorek, a nie chce kotów mieszać, bo zbyt ostrożna i przewrażliwiona jestem. Dziś było w ciągu dnia pięć kotów. A latem stado liczyło 30.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], luty-1, Wojtek i 1231 gości