Erin pisze:Witajcie w sobotę
Jak się dziś miewacie?
Cześć

Zwierza ok, a mnie strasznie od rana głowa boli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Witajcie w sobotę
Jak się dziś miewacie?
MB&Ofelia pisze:Może to tylko taki dzień. Ofelia też czasami marudzi przy jedzeniu (bardziej niż zwykle) i włóczy się po mieszkaniu, jakby chciała coś robić a nie wiedziała co. Hmmm, tylko ona nie chce się dokocić. Ja bym chętnie brała drugiego kota. Może spróbuj zamówić sobie drugiego kotka jako prezent choinkowy?
A u mnie podejrzenie alergii na cielęcinę. Oczywiście nie ja mam alergię, tylko Ofelczasta. Muszę to jakoś sprawdzić, bo znów robią się jej ranki przy pysiu, a nie jest to kurczak i indyk. Cielęcinkę za to dostaje od czasu do czasu. Jedna z mieszanek, które mam w tej chwili w zamrażarce jest z cielęciną. Tylko nie pamiętam któraa nie tak łatwo rozpoznać gatunek mięsa, jeżeli mięcho jest pokrojone na kawałeczki i wyciaptane w suplementach. Na szczęście obie mieszanki już się kończą (tzn. jedna praktycznie się skończyła, bo jest tylko porcja na dziś, drugiej jest tylko parę woreczków). Tylko z czym zrobię kolejne? Sam indyk i kurczak się Księżniczce zaraz znudzi! Chyba trzeba będzie zapolować na kaczuchnę.
MB&Ofelia pisze:Leży na szafie i obserwuje komara? U mnie by to było niemożliwe... Przecież na komara trzeba od razu zapolować! Choćby kosztem postrącanych doniczek, bibelotów, czy... telewizorów(autentycznie, raz u rodziców telewizor poleciał w trakcie pogoni za muchą).
Wymiziaj ode mnie footerko. I każ jej się ruszyć - co to jest, żeby kot pozwalał komarowi latać po domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Silverblue i 26 gości